Νίκη «ανάσα» για την Κέρκυρα

Η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 της SKODA Ξάνθης για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία..

Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά, παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό τον όγδοο ΟΦΗ.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν κακό σε θέαμα. Η Κέρκυρα είχε την μοναδική μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό, αλλά ο Ιωάννου, μετά από πολύ ωραία σέντρα του Γκουστάβο δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα στην πρώτη της καλή ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Στο 60', ο Καλαντζής βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης και με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
9 λεπτά αργότερα, οι Φαίακες, διπλασίασαν τα τέρματα τους. Η ομάδα της Κέρκυρας κέρδισε φάουλ από καλή θέση, έγινε η πάσα στον Γκουστάβο και ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Στο 83', η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντάνι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα διότι μίλησε στον διαιτητή. Στην ίδια φάση, αποβλήθηκε και ο τεχνικός των Ακριτών, Μαρίνος Ουζουνίδης για διαμαρτυρία.
Στην συνέχεια της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες, δεν απείλησε τον αντίπαλο της, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Καραλής, Ερίθε, Καλαντζής, Μαρτίν, Ιωάννου.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βενέτης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Ηλιάδης.

Skoda (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βλαχοδήμος, Ντάνι, Νταρμπιόν, Πόι, Μαρκόφσκι.

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλο, Πλατέλλα, Βασιλακάκη, Σταθάκη, Μάνταλο, Καζάκη, Στάσιακ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...