Χάθηκε η μπάλα πάλι στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα του

Χάθηκε η μπάλα πάλι στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα του. Σάρωσε 3-0 τον Άρη, χάνοντας ευκαιρίες για τριπλάσιο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και είναι πανέτοιμος για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν, με την Μέταλιστ και τον Παναθηναϊκό..

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις δέκα σερί νίκες (με σκορ 21-0) διευρύνοντας τα απίστευτα ρεκόρ τους, με τα γκολ του Μαρκάνο, του Χολέμπας με πέναλτι και του Μιραλάς, ο οποίος είχε και δοκάρι. Αποθέωση για την ομάδα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε από τον κόσμο που ζητούσε νίκη επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Χάθηκε η μπάλα πάλι στο Καραϊσκάκη και ο Θρύλος επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα του. Σάρωσε 3-0 τον Άρη, χάνοντας ευκαιρίες για τριπλάσιο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και είναι πανέτοιμος για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν, με την Μέταλιστ και τον Παναθηναϊκό.
Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις δέκα σερί νίκες (με σκορ 21-0) διευρύνοντας τα απίστευτα ρεκόρ τους, με τα γκολ του Μαρκάνο, του Χολέμπας με πέναλτι και του Μιραλάς, ο οποίος είχε και δοκάρι. Αποθέωση για την ομάδα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε από τον κόσμο που ζητούσε νίκη επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με 4-5 γκολ! Δίχως υπερβολή... Είχε 18 τελικές προσπάθειες, με τον Άρη να κάνει τη μοναδική του στο 42! Και είχε 7-0 κόρνερ. Ο Σηφάκης προτού αποβληθεί για το πέναλτι στον Αμπντούν είχε κάνει δέκα αποκρούσεις!!!
Με ευκαιρία από το 40ο δευτερόλεπτο από τον Ντιόγο, με δύο γκολ στο 18 (κεφαλιά Μαρκάνο από σέντρα Ιμπαγάσα) και στο 45 (πέναλτι Χολέμπας, κερδισμένο από τον Αμπντούν), με δοκάρι από τον Μιραλάς και με μεγάλες ευκαιρίες από Μιραλάς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, ο Ολυμπιακός αδικείται από το 2-0 του πρώτου μέρους. Ήταν ίσως η πιο χορταστική από τις πολλές τέτοιες φετινές εμφανίσεις της ομάδας.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του Ολυμπιακού δεν ήταν ο ίδιος με το ματς κλειδωμένο και τα καθοριστικά παιχνίδια με Μέταλιστ και ΠΑΟ να ακολουθούν, με συνέπεια ο Άρης να ξεθαρρέψει και να κάνει ευκαιρίες αλλά πότε ο Μέγιερι που ήταν σε ετοιμότητα, πότε η αστοχία του Σανκαρέ κράτησαν αυτό το απίστευτο μηδέν παθητικό σε δέκα παιχνίδια.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γκολ του Μιραλάς στο 69, με σπέσιαλ πλασέ προ του Βελλίδη από την ασίστ του Μακούν.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν ήταν ο πιο δραστήριος της βραδιάς, με καθοριστικές για τη νίκη ενέργειες. Απολαυστικοί στο πρώτο μέρος ο Ιμπαγάσα και ο Ντιόγο έβγαζαν εκπληκτικές μπαλιές και αν ο Μιραλάς ήταν πιο εύστοχος θα είχαμε μισή ντουζίνα γκολ σ΄αυτό το διάστημα.
Η διαιτησία του Γιάχου είχε λάθη που φυσικά δεν επηρέασαν την εικόνα ενός τέτοιου αγώνα, με τη διαφορά δυναμικότητας και απόδοσης χαώδη.
Κίτρινες κάρτες είδαν ο Χολέμπας (επειδή τα έχωσε στον Βελλίδη μετά το πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Αρη κάτι του είχε πει νωρίτερα) και ο Τοροσίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (62' Μανιάτης), Μιραλάς (72' Καζίμ), Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Μακούν, Ντιόγκο, Αμπντούν.
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Σολτάνι, Καστίγιο, Σανκαρέ, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Τσουκάνης, Πρίττας (73' Πρίττας), Ακόστα (46' Γιαννιώτας).


ΠΗΓΗ  VIDEO  http://www.youtube.com/watch?v=U-_-KvITAuQ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...