Σε ρυθμούς Ευρώπης ο Ατρόμητος

Σε ένα χορταστικό αγώνα από πλευράς φάσεων ο Ατρόμητος επικράτησε της Δόξας Δράμας με 2-0 και πέτυχε την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα μπαίνοντας παράλληλα για τα καλά σε τροχιά Ευρώπης..


Στο 65' ο Επστάιν έκανε ιδανική σέντρα από τα δεξιά και ο Μπρίτο με καταπληκτική κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες οι οποίοι έμοιαζαν μέχρι εκείνη την ώρα να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Δραμινών.


Στο 74' ο συνήθης ύποπτος Κώστας Μήτρογλου έκανε εξαιρετική ενέργεια και παρά το στενό μαρκάρισμα τριών αντιπάλων του βρήκε τον τρόπο με έξυπνο πλασέ από πλάγια θέση να γράψει το τελικό 2-0.


Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασε ρυθμούς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και απείλησε την εστία του Ράντμαν σε δύο περιπτώσεις μέσα σε ένα λεπτό. Στο 21' ο Μπριλλάκης έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Ράντμαν απέκρουσε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα ο Ουέλινγκτον δοκίμασε και πάλι τα αντανακλαστικά του πορτιέρο του Ατρόμητου ο οποίος απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ.


Ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς και άσκησε πίεση στην εστία του Σέρεμετ. Στο 30' ο Μήτρογλου έβγαλε έτοιμο γκολ στον Δημούτσο όμως ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου έστειλε την μπάλα από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ.


Μετά το γκολ που σημείωσε ο Ατρόμητος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο μετά το 60'. Τελικό αποτέλεσμα 2-0, ο Ατρόμητος, έστω και προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και έναν από τον ΠΑΟΚ.



ΠΗΓΗ:
www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...