Red Bull Art of Motion: Σε προσκαλεί στη Σαντορίνη

15 τυχεροί freerunners θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία κερδίζοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια!
Όπως σίγουρα ξέρετε, το Red Bull Art of Motion έρχεται για 3η συνεχόμενη φορά στη Σαντορίνη, στις 14 Σεπτεμβρίου! Όσοι κάνετε freerunning ή parkour σίγουρα θέλετε να ζήσετε από κοντά κάθε στιγμή του event και -γιατί όχι- να πάρετε μέρος!

15 τυχεροί freerunners θα πάρουν μέρος σε ένα 3ήμερο session και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον προκριματικό στις 11 Σεπτεμβρίου! Οι νικητές του προκριματικού θα πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο freerunning event της χρονιάς, τον τελικό του Red Bull Art of Motion 2013!
15 δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια περιμένουν όποιους στείλουν άμεσα e-mail μέχρι τις 30 Αυγούστου, με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία τους και link σε ένα freerunning video τους, στο info@gr.redbull.com . Οι τυχεροί που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα ανακοινωθούν στο redbull.gr και θα κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αναχώρηση στις 9 Σεπτεμβρίου και επιστροφή στις 15 Σεπτεμβρίου! 3ήμερο Freerunning Session Ο Ryan Doyle και ο Jason Paul θα είναι οι "οδηγοί" αυτού του τριημέρου session που θα γίνει σε διάφορα σημεία του νησιού! Δεν υπάρχει περιορισμός στο level ή την εμπειρία - οι αθλητές θα επισκέπτονται κάθε μέρα διαφορετικά σημεία του νησιού, ξεδιπλώνοντας ελεύθερα τις ικανότητες και το style τους, γεμίζοντας με απίστευτες εικόνες στον Παράδεισο του Free-running! 10/9/2013 στις11:00 Σημείο συνάντησης: Φηροστεφάνι, Εκκλησία Προορισμός: Εμπορειό, Παλιό Κάστρο 11/9/2013 στις 11:00 Σημείο συνάντησης: Firostefani, Main Church Προορισμός: Φιροστεφάνι (Προκριματικός Red Bull Art of Motion - Φηροστεφάνι 16:00) 12/9/2013 στις 11:00 Σημείο συνάντησης: Κέντρο Οίας Προορισμός: Οία / Φηρά Προκριματικός Red Bull Art of Motion 2013 Στις 11 Σεπτεμβρίου, 4 νικητές του προκριματικού θα κερδίσουν από μια θέση στον μέγάλο τελικό! Το 'χεις; Θέλετε παραπάνω βοήθεια; Εδώ μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές για διαμονή, που έχει εξασφαλίσει η ομάδα του Red Bull Art of Motion για όποιον επισκεφτεί το νησί εκείνες τις ημέρες! No excuse, still waiting?
Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό:
Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία Red Bull Hellas (εφεξής Διοργανωτής).
Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 26 Αυγούστου μέχρι 30 Αυγούστου στις 23:59.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Εξαιρούνται τα στελέχη, τα μέλη, οι συνέταιροι, οι εργαζόμενοι, οι αντιπρόσωποι και οι σύμβουλοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, γονείς, τέκνα, αδερφοί, αδερφές, συνεταίροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω e-mail. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται στέλνοντας e-mail στο info@gr.redbull.com με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο) και το link προς ένα βίντεό του με θέμα το parkour ή το freerunning.
Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα βίντεο με τα οποία λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οι δημιουργοί των βίντεο ή να τους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα.
Η επιλογή του νικητή θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση στα γραφεία του Διοργανωτή.
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο site redbull.gr.
O Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με σχετική δημοσίευση-ανάρτηση στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες http://www.redbull.com/gr/el ή στο Twitter στον λογαριασμό @redbullGRE. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν με την συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του internet. O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα νικητών, τα βίντεο της συμμετοχής των συμμετεχόντων, τις φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό εκχωρούν αυτομάτως και ατελώς στον Διοργανωτή τα πνευματικά δικαιώματα του υλικού με το οποίο έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.
Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού δύναται να επηρεαστεί ή διακοπεί από την απόδοση του δικτύου.
Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν e-mail στο info@gr.redbull.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...