Μακρυπούλια-Παπαρίζου μαζί σε βίντεο κλιπ

Ένας αγαπημένος τους φίλος τις έφερε τόσο κοντά…
Ο λόγος για τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτης της Ζέτας Μακρυπούλια και της Έλενας Παπαρίζου, τον μακιγιέρ Γιάννη Μαρκετάκη και ιδρυτή της σχολής makeup Lab που αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πτυχιακή εργασία για τους τελειόφοιτους του τμήματος masterclass (του τμήματος μεταπτυχιακού).


Η πτυχιακή, λοιπόν, ήταν ένα βίντεο κλιπ, στο οποίο οι μαθήτριες-τελειόφοιτες επιμελήθηκαν η μία το μακιγιάζ της άλλης και πρωταγωνίστησαν σε αυτό, ενώ ως guests βλέπουμε δύο πολύ αγαπημένες σταρ: Την Έλενα Παπαρίζου και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποιο είναι το κόνσεπτ; Οι τελειόφοιτες είναι «έγκλειστες» στο makeup Lab αλλά είναι πλέον ένα βήμα πριν αποκτήσουν ξανά την ελευθερία τους (καθώς θα αποφοιτήσουν), έτσι ο Γιάννης Μαρκετάκης υποδύεται τον διευθυντή των φυλακών. Μουσική υπόκρουση τι άλλο από το υπέροχο κομμάτι Freedom του Τζορτζ Μάικλ.

«Αυτό ήταν το πρότζεκτ του τμήματος masterclass, που είναι αυτοί που κάνουν το μεταπτυχιακό τους. Ουσιαστικά ήταν η πτυχιακή τους εργασία. Οι κοπέλες έβαψαν η μία την άλλη και έπαιξαν στο κλιπ τις φυλακισμένες και η Έλενα και η Ζέτα ήταν οι guest που μπήκαν μέσα για να αποπλανήσουν τον δεσμοφύλακα και να τις απελευθερώσουν. Τον δεσμοφύλακα στο κλιπ παίζει ο Γιώργος Φυτάς που είναι συνεργάτης μου στη σχολή. Γιατί διαλέξαμε και το κομμάτι freedom; Γιατί οι μαθήτριες αποκτούν πια την ελευθερία τους από το δυνάστη διευθυντή Μαρκετάκη!», μας είπε ο πάντα δημιουργικός και ευφάνταστος Γιάννης Μαρκετάκης.Τη σκηνοθεσία του κλιπ έκανε ο Γιώργος Γκάβαλος και το στάιλινγκ ο Γιώργος Σεγρεδάκης.



Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...