Ritchie Blackmore: Η ιστορία του σε ένα ντοκιμαντέρ δείτε το trailer

Η Eagle Rock Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "The Ritchie Blackmore Story" σε DVD/Blu-ray.

Το film θα έχει τον τίτλο "The Ritchie Blackmore Story" και θα είναι διαθέσιμο στις 9 Νοέμβρη και σε ψηφιακή έκδοση, ενώ θα υπάρχει και η deluxe edition που θα συνοδεύεται από 2CD.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να δουν πραγματικά αποκαλυπτικά και σε βάθος στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα του Blackmore. Στο ντοκιμαντέρ για πρώτη φορά αφηγείται ο μεγάλος κιθαρίστας, την ιστορία του από τα πρώτα βήματα της καριέρας του έως τα ένδοξα χρόνια που πέρασε στους Deep Purple και τους Rainbow αλλά και το σήμερα με την πορεία των Blackmore's Night.
Επίσης μια πλειάδα μουσικών μιλούν για τον Ritchie Blackmore συμπεριλαμβανομένων των Brian May, ο Glenn Hughes, Lars Ulrich, ο Steve Lukather, Joe Satriani, ο αείμνηστος Jon Lord, ο David Coverdale, Gene Simmons, ο Joe Lynn Turner, Steve Vai, ο Graham Bonnet και ο Ian Anderson.
Η deluxe edition του "The Ritchie Blackmore Story" θα περιέχει το "Live In Tokyo" των Rainbow, ενώ η κανονική περιλαμβάνει και αποσπάσματα video από πολλά από τα κλασικά του κομμάτια με τους Deep Purple τους Rainbow και τους Blackmore's Night οπως: "Smoke On The Water", "Highway Star", "Since You've Been Gone", "Wring That Neck", "Space Truckin'", "All Night Long", "Long Live Rock 'N' Roll", "Hush", "Black Night", "Child In Time", "Mistreated", "Burn", "Man On The Silver Mountain", "I Surrender", "Perfect Strangers", "Play Minstrel Play", "Renaissance Faire", "Fires At Midnight".

Track listing ("Live In Tokyo" Disc – Deluxe Edition Only)
CD Disc 1
01. Intro Medley
02. Spotlight Kid
03. Miss Mistreated
04. I Surrender
05. Can't Happen Here
06. Catch The Rainbow
07. Power
08. Keyboard Solo
09. Street Of Dreams
10. Fool For The Night
11. Difficult To Cure (Beethoven's Ninth)
12. Guitar Solo
13. Drum Solo
CD Disc 2
14. Blues
15. Medley: Stranded / Hey Joe
16. Death Alley Driver
17. Fire Dance
18. Maybe Next Time
19. Medley: All Night Long / Woman From Tokyo
20. Lazy
21. Since You've Been Gone
22. Smoke On The Water
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...