Οι τηλεθεατές γύρισαν την… πλάτη στον Μητσοτάκη – «Νικητής» ο Τσίπρας

Οι τηλεθεατές γύρισαν την… πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως προκύπτει από την ανάλυση των ποσοστών της Nilsen.

Η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha όχι μόνο δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, αλλά οι τηλεθεατές άλλαξαν και κανάλι, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα που έκανε.
 .



Δια του λόγου το αληθές, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ήταν στο 23,8%, ωστόσο μετά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο στούντιο έπεσε στο 21,5%, για να κλείσει η συνέντευξη στο 19,5%.

Αντίθετα, η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (στις 25 Απριλίου) έκανε μεγαλύτερα νούμερα. Πριν την έναρξη της συνέντευξης το δελτίο είχε τηλεθέαση 23,7%, ενώ μετά την εμφάνιση του πρωθυπουργού το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 27,3%. Στο δεύτερο τέταρτο ανέβηκε στο 32,7%, στο τρίτο τέταρτο πήγε στο 36% και έκλεισε το τελευταίο τέταρτο στο 32,3%.

Οι πληροφορείς που θέλουν τους διοικούντες τον Alpha να στέλνουν αίτημα στο Μαξίμου για συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να «ρεφάρουν» στα ποσοστά, δεν έχουν επιβεβαιωθεί…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...