Είναι Selena, η ανθρώπινη ασπίδα για τόν Justin Bieber ωθεί φίλη Gomez στο προσκήνιο, όμως ο ίδιος κρύβετε πίσω της στο Λονδίνο

Μπορεί να φαίνεται ιπποτικός να αφήσει την κυρία πάει πρώτα.
Αλλά Justin Bieber φαίνεται να χρησιμοποιεί την Selena Gomez ως ανθρώπινη ασπίδα. Αφήνοντας  ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM στο Λονδίνο, με τον τραγουδιστή μωρό φημολογείται ότι θα είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο  για μια εμφάνιση στο X-Factor.

Αντί να νιώθη τά φώτα της δημοσιότητας , 17-year-old Bieber καθησε πίσω Απώ Ενα κάθισμα και αφήστε τη φίλη του να χαράξει..

την πορεία.Selena, 19, έμοιαζε πάρα πολύ ευχάριστη θέση να ελαφρύνει την επιβάρυνση από το beau της και μαχόταν τον περιμένουν πλήθη ως σωματοφύλακας τους βοήθησαν προς την κατεύθυνση του αυτοκινήτου

Bieber έδωσε λίγες ενδείξεις ως προς το γιατί ο ίδιος είναι στην πρωτεύουσα, απλά εγγράφως στο Twitter: «μεγάλο χρόνο στη Μαδρίτη. τώρα πίσω στο Λονδίνο. «Leggo

Bieber επίσης ενεργήσει παράξενα όπως έφυγε από το Radio 1 στούντιο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αφήνοντας το κτίριο και με κατεύθυνση προς το αυτοκίνητο με κάτι που έμοιαζε με  μπολ δημητριακών που καλύπτει το πρόσωπό του.

Παράξενη συμπεριφορά: Justin καλύπτει το πρόσωπό του με ένα μπολ δημητριακών όπως ο ίδιος αφήσει Radio 1 στούντιο
Καθώς το ζευγάρι, που έχουν χρονολογούνται από το Μάρτιο, προσγειώθηκε στο Heathrow, και πάλι Bieber κρύβη το κεφάλι του  από τους φωτογράφους και τους οπαδούς.
Περπατώντας από το αεροδρόμιο, κρατούσε το κεφάλι του κρυμμένο κάτω από μια μαύρη κουκούλα .
Ο νεαρός Brit Award-νικητής είναι σήμερα στο κέντρο μιας κατηγορίας πατρότητας, με την Mariah Yeater ισχυριζόμενη ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.
Yeater, 20, συνάντησε τους ισχυρισμούς Bieber τον Οκτώβριο του 2010 μετά από μια συναυλία στο Staples Centre Arena στο Λος Άντζελες.
Το ζευγάρι φέρεται να είχε μια σεξουαλική liasion, η οποία Yeater αξιώσεις ως αποτέλεσμα τη γέννηση του γιου της Tristyn.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...