Έκλεψε την παράσταση η Σακίρα στα Grammy

Η Σακίρα έκλεψε τις εντυπώσεις στα βραβεία  Γκράμι για την Λάτιν μουσική, που δόθηκαν στο Λας Βεγκας. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με διαφορετικές τουαλέτες, τη μία πιο εκθαμβωτική από την άλλη.



Τα φλας άστραψαν και η Σακίρα χαμογέλασε στους φωτογράφους. Η Κολομβιανή έβαλε μια χρυσή στράπλες μάξι τουαλέτα και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή. Το..
πάνω μέρος ήταν κεντημένο με παγιέτες και τόνιζε το μπούστο και την μέση της, ενώ χαμηλά, κάτω από τους γοφούς, το σιφόν τέλειωνε σε μια μικρή ουρά.


Οι πούλιες και οι παγιτες προτιμηθήκαν από πολλές σταρ και η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, επέλεξε στενή ασημί τουαλέτα, σε γραμμή γοργόνας. Η Bεργκαρα η οποία είναι επίσης από την Κολομβία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ρόλο της Σακίρα στην λάτιν μουσική.



Η Σακίρα πήρε το βραβείο για καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε ποπ αλμπουμ για το «Sale el Sol». Λίγο αργότερα όμως μεταμορφώθηκε σε ροκ σταρ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και στη συνέχεια να παραλάβει από την Βεργκάρα ένα ακόμα βραβείο, του «Προσώπου της Χρονιάς».



Στη συνέχεια άλλαξε και πάλι σύνολο και με ένα πιο ρομαντικό φουστάνι τραγούδησε την μπαλάντα «Antes de las Seis». Βρήκε πάντως την ευκαιρία ακόμα και σε μια μπαλάντα για να βγάλει το εκρηκτικό της ταπεραμέντο... στριφογυρίζοντας στη σκηνή και παίζοντας με τα ροζ μεταξωτό ύφασμα του φουστανιού της.


Στο Λας Βεγκας το συγκρότημα CALLE 13 να πήρε 9 Λατιν Γκράμι και στη σκηνή να ανέβηκαν μεγάλα αστέρια της Λάτιν μουσικής, όμως η Σακίρα κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις από την βραδιά..

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...