Η Paris Hilton DJ στη Μύκονο. Η αστρονομική αμοιβή της

Τι κι αν δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει; Το ποσό που θα πάρει για να κάνει τη dj για ένα βράδυ θα σας κάνει να ζαλιστείτε (Vid) 
 
Η διάσημη και βαθύπλουτη Paris Hilton ήρθε πριν λίγες ημέρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, για διακοπές, όντας καλεσμένη στον γάμο της Άνα Μπεατρίς Μπάρος και του Καρίμ Ελ Σιάτι. Όπως έγραψε στα social media, ανυπομονεί μάλιστα να επισκεφθεί το νησί των ανέμων, ξανά.

AdTech Ad
Η αλήθεια είναι πως η Paris θα έρθει και πάλι στη Μύκονο στις 16 του Αυγούστου όταν και θα αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο. Εκείνον του DJ.

  Όπως αναφέρει το peoplegreece, η "χρυσή κληρονόμος" θα εμφανιστεί στο Cavo Paradiso. Το όνομά της, μάλιστα, έχει αναρτηθεί και στο πρόγραμμα του μαγαζιού:

  Όσο για το πόσα χρήματα αναμένεται να πάρει; Η ίδια έχει ζητήσει μόλις... 80.000 ευρώ για να παίξει για λίγες ώρες. Η Paris είναι πάντως μία από τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους DJ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, εξαργυρώνοντας προφανώς τη φήμη και όχι το μουσικό της ταλέντο. Η κυρία Hilton πληρώθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ για να εμφανιστεί σε ολονύχτιο dj set στο Amnesia club της Ibiza. Επίσης, η 34χρονη έχει κυκλοφορήσει και δικά της μουσικά κομμάτια.
Επί τω έργω:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...