Σαμαράς: Αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία!

“Το πακέτο των 11,5 δις θα είναι το τελευταίο, σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα έχει αλλάξει” δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που εκλέγει τώρα νέο γραμματέα και πρόσθεσε ότι “αντίπαλος της χώρας και της παράταξης είναι το λόμπυ της δραχμής”..

Μιλώντας για το επώδυνο πακέτο μέτρων δήλωσε ότι είναι απαραίτητο για να πάρει η Ελλάδα την επόμενη δόση του δανείου που θα πάει όλο στο εσωτερικό της χώρας για να κινηθεί η οικονομία ενώ έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας κυρίως των νέων.
Μιλώντας για το πρόσφατο ταξείδι του είπε: “Πρώτον αλλάξαμε το κλίμα στην Ευρώπη που είναι η πρώτη προυπόθεση για να παραμείνουμε στο ευρώ.  Αν θέλουμε να υπάρξει ανάκαμψη πρέπει να παραμείνουμε στο ευρώ και να υπάρξει ρευστότητα στην οικονομία. Η αξιοπιστία μας είχε πέσει στο μηδέν. Ανακτήσαμε ένα μέρος της αξιοπιστίας μας και είπαμε στην ηγεσία της Ευρώπης ότι χρειαζόμαστε ανάκαμψη. Ζητήσαμε από την Ευρώπη να σταματήσουν οι τοξικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας”.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...