«Καυγάς» στην Βουλή για το ποιος βόλεψε τους περισσότερους

«Απασφάλισαν» οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και Βύρων Πολύδωρας στην σημερινή διάσκεψη των προέδρων, θεωρώντας ότι «ορισμένοι επιχειρούν να τους φορτώσουν αποκλειστικά το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων»..
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκε η επιστολή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, η οποία καταγγέλλει τους διορισμούς ημέτερων στην Βουλή από πρώην προέδρους της Βουλής και πρώην πρωθυπουργούς. Η επιστολή φαίνεται ότι έδωσε την αφορμή για την έκρηξη του κ. Πολύδωρα ο οποίος απείλησε να αποκαλύψει ποιοι ευθύνονται για τα «όργια» της Βουλής. 
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το θέμα να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής σε ζωντανή μετάδοση από το Κανάλι της Βουλής. Να μάθει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει. Και όχι μόνο με τα γραφεία των πρώην Προέδρων και πρωθυπουργών. Αλλά με όλους τους μετακλητούς. Να δούμε τότε τι θα πουν οι δήθεν "αδιάφθοροι". Εγώ είμαι ζωντανός και όρθιος μολονότι αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος». Στο ίδιο μήκος και η τοποθέτηση του κ. Κακλαμάνη που ανέφερε πως «Συμφωνώ με τον Βύρωνα. Να μπει το θέμα στην Ολομέλεια. Είμαστε όμηροι 20-30 βουλευτακίων οι οποίοι όλη μέρα γλύφουν τους δημοσιογράφους. Περιφέρονται και ασχημονούν στα διάφορα παράθυρα της τηλεόρασης».
Αναφορικά δε με την επιστολή της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι «δεν δέχομαι το τσουβάλιασμα όλων μας. Στα 10 χρόνια που ήμουν πρόεδρος της Βουλής οι υπάλληλοι ήταν 726 και όταν έφυγα ήταν 840. Από εκεί και πέρα πόσοι είναι σήμερα δεν ξέρω. Ας δοθούν τα στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...