«Εξωγήινοι με φωνές από χρυσάφι»

Οι «The Voca People» θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Μπάντμιντον στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου.

"Η μουσική είναι η πιο ισχυρή ενέργεια του σύμπαντος. Βρίσκεται παντού, σε όλα τα στοιχεία της φύσης και των πλασμάτων της, ενώ είναι..
ικανή να δημιουργήσει τα πιο έντονα συναισθήματα και να παρέχει την ελπίδα και την ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους. Η μουσική είναι ζωή και η ζωή είναι μουσική...": αυτές είναι οι βασικές πεποιθήσεις του διάσημου παγκοσμίως φωνητικού συνόλου "The Voca People", το οποίο θα βρεθεί σύντομα στη χώρα μας προκειμένου να δώσεις τρεις παραστάσεις, στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μπάντμιντον.
Το πολυσυζητημένο σχήμα θα παρουσιάσει το καινούργιο του, εντυπωσιακό σόου με τίτλο "Beyond the Sky", το οποίο έχει ήδη παρουσιαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε διάφορες χώρες του κόσμου. Οσο για τις κριτικές που έχει αποσπάσει; Διαβάστε μόνοι σας κάποιες από αυτές και θα καταλάβετε: "Μια διασκεδαστική ολοκαίνουργια πρωτοποριακή παράσταση που κόβει την ανάσα...", "Εκπληκτικές φωνητικές ικανότητες συνδυασμένες με θαυμάσια ηθοποιία και κωμικές δεξιότητες...", "Μια μουσική έκρηξη που βάζει νέα στάνταρντ για το α καπέλα, ενώ φλερτάρει και με το χιούμορ...", "Οι απόλυτοι γαλαξιακοί σούπερ σταρ. Μόνο αν το δείτε θα το πιστέψετε...", "Αυτοί οι εξωγήινοι έχουν φωνές από ατόφιο χρυσάφι...".
Μαγεία
Μετά όλα αυτά είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς κάνουν οι "Voca People" και εντυπωσιάζουν το απανταχού κοινό. Αυτό που κάνουν, λοιπόν, είναι μια πρωτοποριακή παράσταση η οποία στηρίζεται στη μαγεία των φωνητικών ήχων και των τραγουδιών α καπέλα σε συνδυασμό με την τέχνη του Beat Box, η οποία μπορεί και μιμείται τους ήχους μιας ολόκληρης ορχήστρας χωρίς να υπάρχει στη σκηνή ούτε ένα όργανο.
Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα διαδραματίζουν οι εμπνευσμένες, φρέσκες ενορχηστρώσεις, η ευρύτητα του ρεπερτορίου -ακούγονται περισσότερα από 70 χιτ προερχόμενα από όλες τις εποχές-, αλλά και το χιούμορ το οποίο έχει προσαρμοστεί στο μουσικό μέρος της παράστασης με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Το σχήμα αποτελείται από οκτώ μουσικούς - ηθοποιούς, τρεις τραγουδιστές (μπάσος, βαρύτονος, τενόρος), τρεις τραγουδίστριες (άλτο, μέτζο και σοπράνο) και δύο καλλιτέχνες του Beat Box.
Ολοι αυτοί, λοιπόν, μεταμορφώνονται στη σκηνή σε παιδιά ενός άλλου πλανήτη, του Voca, οι οποίοι ταξιδεύουν στο διάστημα επί μία ολόκληρη χιλιετία αλλά μετά τη συντριβή του διαστημόπλοιού τους προσγειώνονται στη Γη.
Σιγά σιγά οι Voca αρχίζουν να γνωρίζουν τους "περίεργους" κατοίκους του νέου αυτού πλανήτη και να εξερευνούν τις συνήθειές τους αλλά και τη μουσική τους.
Με τη βοήθειά τους, λοιπόν, καταφέρνουν να επιδιορθώσουν το διαστημόπλοιό τους για να φύγουν για τη δική τους μακρινή πατρίδα...
  • 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
  •  Την παράσταση των "Voca People" έχουν παρακολουθήσει μέσω Διαδικτύου περισσότεροι από 15 εκατ. άνθρωποι μέσα σε μόλις έναν χρόνο.....
     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...