Η σερβιτόρα που γοήτευσε τον Χάρι

Στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτό τον καιρό ο 27χρονος πρίγκιπας για την τελευταία φάση της εκπαίδευσής του στα ελικόπτερα Απάτσι, αλλά φαίνεται ότι βρίσκει χρόνο και για… καλοπέραση!..








Η καστανή Τζέσικα Ντόναλντσον είναι η γυναίκα που κέρδισε την προσοχή του νεαρού πρίγκιπα πρόσφατα.
Η καστανή Τζέσικα Ντόναλντσον είναι η γυναίκα που κέρδισε την προσοχή του νεαρού πρίγκιπα πρόσφατα.
Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) να έχει ξεμυαλιστεί με μια νεαρή σερβιτόρα. Λέγεται μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν ήδη περάσει ένα βράδυ μαζί.
Τα χαρακτηριστικά της Τζέσικα Ντόναλντσον (Jessica Donaldson), όπως είναι το όνομα της περί ης ο λόγος: ένα μεγάλο τατουάζ στη δεξιά πλευρά της μέσης της και ακόμη "μεγαλύτερο" αγόρι στο πλευρό της.
Η ίδια μπορεί να το αρνείται, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικές πηγές που επιβεβαιώνουν ότι η Τζέσικα, η οποία παρεμπιπτόντως συζεί εδώ και τρία χρόνια με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων σε κλαμπ, Μπράντον Τόμασον (Brandon Thomason) πέρασε ένα βράδυ στο ξενοδοχείο του Χάρι.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ανάμεσα στα διάφορα ονόματα από γυναίκες που διεκδικούν το  πλευρό  του μικρού πρίγκιπα, ακούγεται που και που και αυτό της πάλαι ποτέ αγαπημένης του, Τσέλσι Ντέιβι.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ανάμεσα στα διάφορα ονόματα από γυναίκες που διεκδικούν το "πλευρό" του μικρού πρίγκιπα, ακούγεται που και που και αυτό της πάλαι ποτέ αγαπημένης του, Τσέλσι Ντέιβι.
Σύμφωνα με το προσωπικό του "Marriott" στη Σολάνο Μπιτς κοντά στο Σαν Ντιέγκο, η όμορφη 26χρονη εθεάθη να βγαίνει από το δωμάτιο του νεαρού πρίγκιπα στις 10:30 το… επόμενο πρωί.
Ο Χάρι, ο οποίος είναι το τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, γνώρισε την Τζέσικα όταν επισκέφτηκε με την παρέα του το κλαμπ "Ivy" στο Σαν Ντιέγκο στις 7 Οκτωβρίου.
Η νεαρή κοπέλα εργάζεται εκεί προωθώντας μπουκάλια πανάκριβης βότκας σε εύρωστους πελάτες. Χωρίς πολύ σκέψη, ο Χάρι αγόρασε δύο μπουκάλια (αξίας £350 το ένα) και έπιασε κουβέντα με την Τζέσικα.
Στο τέλος της βραδιάς, ένας άντρας που μάλλον ήταν σωματοφύλακάς του, πλησίασε την κοπέλα, ζήτησε το νούμερο του τηλεφώνου της και της είπε ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε πολύ να πάρει πρωινό μαζί της το επόμενο πρωί.
Πράγματι, το επόμενο πρωί η Τζέσικα πήρε μια φίλη της μαζί και συνάντησαν τον Χάρι μαζί με την παρέα του σε ένα Μεξικάνικο εστιατόριο όπου έφαγαν ομελέτες και ήπιαν χυμούς φρούτων.
Στη συνέχεια ο πρίγκιπας έβαλε έναν φίλο του να στείλει γραπτό μήνυμα στην Τζέσικα προσκαλώντας τη σε μια συναυλία για το επόμενο σαββατοκύριακο. Εκεί ήταν που οι δυο τους "ήρθαν πιο κοντά" και το τέλος της βραδιάς τους βρήκε στο ξενοδοχείο του Χάρι.
Και ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου μεταδίδει ότι το ζευγάρι φιλιόταν στο λόμπι πριν ανεβεί στο δωμάτιο του πρίγκιπα, η Τζέσικα δηλώνει "πολύ ταραγμένη από την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα" βεβαιώνοντας ότι όλη η ιστορία είναι ένα ψέμα.
"Πρέπει να ήταν ένα άλλο κορίτσι", επιμένει η νεαρά τονίζοντας ότι ο Χάρι υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους ένας σωστός τζέντλεμαν!
Ο δε σύντροφος της Τζέσικα δηλώνει ότι έχει καθαρό κούτελο. "Ρώτησα την Τζες, μου είπε ότι δεν φιλήθηκαν και ότι δεν έγινε τίποτα. Την πιστεύω και τελειώνει εκεί το θέμα", ξεκαθαρίζει ο Μπράντον Τόμασον. Ό,τι πεις…
Ζωή Κίττα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...