Η Λίντσεϊ Λόχαν γδύνεται για το Playboy

Τι και αν περνάει τις τελευταίες της μέρες στο… νεκροτομείο εκτίοντας την ποινή της και περιμένοντας την επόμενη ορισμένη δικάσιμο για την υπόθεσή της; Η 25χρονη στάρλετ ξέρει ότι η ζωή δεν σταματά.
Όπως μεταδίδει σήμερα το..
πρακτορείο "Cover Media" η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) βρίσκεται στο μέσον μιας μυστικής –εννοείται γυμνής- φωτογράφησης για το περιοδικό "Playboy" με το πρώτο μέρος να έχει ήδη ξεκινήσει χθες και σήμερα να ολοκληρώνεται.
Ένα εξώφυλλο που έκανε αίσθηση ήταν εκείνο που η Λίντσεϊ έπαιρνε λάγνες πόζες αλά Μέριλιν για το New York.
Ένα εξώφυλλο που έκανε αίσθηση ήταν εκείνο που η Λίντσεϊ έπαιρνε λάγνες πόζες αλά Μέριλιν για το New York.
O εκπρόσωπος της Λόχαν, Στιβ Χόνιγκ (Steve Honig) δεν επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά ούτε το διέψευσε κιόλας.
"Προς το παρόν δεν μπορώ να επιβεβαιώσω το γεγονός, ούτε μα το διαψεύσω", δήλωσε συγκεκριμένα στο E News, ενώ η ίδια η Λίντσεϊ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.
Από την πλευρά του ιστορικού ανδρικού περιοδικού πάλι, οι υπεύθυνοι τηρούν σιγή ιχθύος επίσης. "Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε φήμες σχετικά με το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να ποζάρει για το περιοδικό. Αν αλλάξει κάτι, θα ενημερωθείτε", απάντησε ο εκπρόσωπος του "Playboly".
Κατά τα άλλα, και με δεδομένες τις… αναδουλειές που αντιμετωπίζει η Λίντσεϊ τα τελευταία χρόνια –ναι, είναι ηθοποιός, αλλά κοντεύει να το ξεχάσει και η ίδια πια- κάθε επαγγελματική πρόταση είναι σίγουρα ευπρόσδεκτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...