Έξαλλη η Τζένιφερ περί γάμου και μωρών

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) τα ΜΜΕ τους έχουν… παντρέψει άπειρες φορές και τους έχουν κάνει γονείς, άλλες τόσες.
Δεν παντρεύεται ούτε είναι έγκυος η Τζένιφερ. Τελεία και παύλα..

Δεν παντρεύεται ούτε είναι έγκυος η Τζένιφερ. Τελεία και παύλα...
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ειπωθεί η αλήθεια και μόνο η αλήθεια.
Μιλώντας στο περιοδικό "Hello" η Τζένιφερ Άνιστον διέψευσε κατηγορηματικά και τα δύο σενάρια.
"Φήμη νούμερο ένα: Δεν σκοπεύω να παντρευτώ καμία στιγμή στο σύντομο μέλλον", δήλωσε η Τζεν προσθέτοντας ότι παρόλο που φοράει διάφορα δαχτυλίδια κατά καιρούς, κανένα από αυτά δεν είναι αρραβώνων.
"Έχω ήδη παντρευτεί μία φορά και δεν ξέρω αν ξαναπαντρευτώ ποτέ. Μπορώ όμως με βεβαιότητα να σας πω ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σχέδιο για γάμο. Το καταλάβατε;", βροντοφώναξε η Άνιστον ελπίζοντας να μην ακούσει ξανά κάτι σχετικό.
"Και φήμη νούμερο δύο: Όχι, δεν είμαστε έγκυοι. Απλά, έκοψα το κάπνισμα και ίσως να πήρα κανένα κιλάκι", ξεκαθάρισε εκ νέου η Τζεν.
Εξάλλου, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό " Elle" ότι δεν "τρελαίνεται για παιδιά". "Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Είμαι συμφιλιωμένη απόλυτα με την όποια έκβαση", έλεγε τότε. Και γιατί να τη διαψεύσουμε άλλωστε;

Ζωή Κίττα

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...