MEGA: Εργαζόμενοι έκαναν «ντου» στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου - Πέταξαν έξω την Ντέπυ Γκολεμά

«Ντου» στο γραφείο του του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Πεφάνη έκαναν 150 περίπου εργαζόμενοι του MEGA, διώχνοντας και τη γνωστή τηλεκριτικό, Ντέπυ Γκολεμά.

Από τη μια μεριά, ενώ όλα δείχνουν πως ο γνωστός τηλεοπτικός σταθμός οδηγείται σε λουκέτο αφού στην σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού,
από την άλλη ο κ. Πεφάνης είπε στους εργαζόμενους του σταθμού πως δύο παλιοί μέτοχοι και ένας καινούργιος θα βάλουν την Τετάρτη 17 εκ. ευρώ για να σωθεί το κανάλι από την καταστροφή.

Παρ’ όλα αυτά δεν δεσμεύθηκε ότι θα γίνει αυτό.

Μπροστά στο σκηνικό, ήταν και η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά.

Όπως έγινε γνωστό η Γκολεμά υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το MEGA κατόπιν παρέμβασης των εργαζομένων.

Όπως γράφει το koolnews.gr, αρχικά μία διοικητική υπάλληλος της ζήτησε να φύγει αλλά εκείνη αρνήθηκε και μαζί με τους εργαζομένους μετέβη στο γραφείο του Νίκου Πεφάνη, ο οποίος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου.

Εκεί, οι εργαζόμενοι της ζήτησαν να αποχωρήσει λέγοντας της: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έγραψες», εννοώντας κείμενο της που εμφάνιζε τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο να αποσύρει την πρόταση του για συμμετοχή στην ΑΜΚ του MEGA.


Η Γκολεμά σχολίασε το περιστατικό στο οποίο υπήρξε μέχρι και παρέμβαση της αστυνομίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...