Τα πρώτα γκολ δεν έφεραν τη νίκη για ΑΕΚ, Άρη

Τα πρώτα τους τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα πέτυχαν η ΑΕΚ και ο Άρης στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ αλλά κανείς δεν πήρε το βαθμολογικό τρίποντο καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 58' με τον Γιάγκο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αγκάνθο στο 74'..
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ διατήρησε την υπεροχή, αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό κι έτσι δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Κορδέρο στο 13', που απέκρουσε ο Διούδης και στο 32', όταν ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ. Αντίθετα, στο δεύτερο μισό του αγώνα έγινε πιο ουσιαστική και αφού στο 56' η προβολή του Κατσικοκέρη σε γύρισμα του Βλάχου, έφυγε μόλις άουτ, στο 58' και σε κόρνερ του Ρίκκα, ο Γιάγκο με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έγινε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κράτησαν το προβάδισμα. Στο 74' και σε μια από τις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες του Άρη, ο Καπετάνος με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μπροστά τον Αγκάνθο, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε 1-1.
Κίτρινες: Κουτρουμπής, Κατίδης, Κορδέρο, Παπαδημητρίου, Βλάχος - Παντίδος, Κοέλιο, Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Διούδης
Διαιτητής: Κομίνης (θεσπρωτίας)
ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Γκερέιρο (81' Φουρτάδο), Ρίκκα, Λαγός (41' Κατίδης), Φούντας (66' Παπαδημητρίου), Βλάχος, Κουτρουμπής.
Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (59' Ασλανίδης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος (46' Νταμαρλής), Αγκάνθο, Καπετάνος, Παπαστεριανός (73' Γκέσιος), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο.
*Ανακοίνωση από τα mail του Ολυμπιακού Σταδίου και με την φίρμα της εταιρείας του απέστειλε προς τον τύπο ο κ Δημήτρης Βιντιάδης, όπου θέλησε να γνωστοποιήσει, ότι υπάρχει το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο. Μάλιστα όπως αναφέρει για την πρόοδο αυτής συμφωνίας ο Τύπος θα ενημερώνεται γραπτώς. Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε μια ώρα πριν αρχίσει το παιγνίδι ΑΕΚ-Άρη για να αποφύγει τις δηλώσεις ο Έλληνας επιχειρηματίας από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τις θύρες VIP του ΟΑΚΑ.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...