Νίκη στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ- 3 δοκάρια ο Ράγιος

Αν υπήρχε βραβείο για τον πιο άτυχο παίχτη, αυτό θα το έπαιρνε ο Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης που είδε να στέλνει τρεις φορές (!) τη μπάλα στα δοκάρια του Γλύκου στην ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη, άνοιξαν το σκορ στο 20' με πέναλτι του Περόνε, ενώ τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν ο Λόρενς στο 46' και ο Αθανασιάδης στο 88' με πέναλτι...
Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν ξέφυγε από την παράδοση που δημιουργεί στη φετινή σεζόν να «πετάει στα σκουπίδια» το πρώτο ημίχρονο και να κερδίζει στο δεύτερο. Ο Αστέρας παίζοντας ανοιχτά πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 20' με πέναλτι του Περόνε 0-1, (ο Κουμάλο ανέτρεψε τον Ναβάρο στη περιοχή). Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» τη νίκη από το πρώτο ημίωρο όμως ήταν ιδιαίτερα άτυχοι καθώς στο 26' και στο 27' ο Ράγιος έστειλε τη μπάλα στα δοκάρια του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε «απαντήσεις» και οι παίχτες του Δώνη έδειχναν να περιμένουν το δεύτερο 45αλεπτο.
Με το ξεκίνημα του δεύτερο μισού το ματς ήρθε στα ίσια με το γκολ του Λόρενς (46') με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή (1-1), μετά από κεφαλιά-πάσα του Φωτάκη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν και το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όπως το σουτ του Αθανασιάδη στο 64', που απέκρουσε με δυσκολία ο Φούλοπ ή την προσπάθεια του Λίνο από αριστερά στο 72', που επίσης σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά και το σουτ του ίδιου παίχτη στο δοκάρι στο 83'. Ένα λεπτό αργότερα η τύχη γύρισε για τρίτη φορά την πλάτη της στον Ράγιος καθώς σε νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 87'ο ρέφερι Μήτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι του Τσαμπουρή και ο Αθανασιάδης έκανε το 2-1, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Στις καθυστερήσεις ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Κίτρινες: Κατσε, Αθανασιάδης - Πιπίνης, Περόνε, Μπαρτολίνι, Φούλοπ, Φορμίκα
Κόκκινες: 92' Μπαρτολίνι (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος (46' Ετό), Σταφυλίδης (63' Γεωργιάδης), Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης (82' Γιάννου), Λόρενς, Λάζαρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης.
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβαρεζ (89' Ντινιωτάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (80' Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (52' Φορμίκα), Περόνε.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...