Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κέρκυρα και Ξάνθη

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κέρκυρα και Ξάνθη στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58' με σουτ του Μπάρκογλου, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ για τη Ξάνθη ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά στο 69ο λεπτό..
Σε μέτριο επίπεδο κυμάνθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κερδίσουν τον έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στη συνέχεια να αναπτύξουν επιθετικές πρωτοβουλίες. Την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή του αγώνα είχε η Κέρκυρα με τον Αγρίτη να χάνει πολύ καλή ευκαιρία στο 4ο λεπτό όταν πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 34' ωραία κίνηση από τα δεξιά του Μπάρκογλου, έκανε την παράλληλη μπαλιά ο Καραλής σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο μισό η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να πιέζει την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 50' έχασε ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ με τον Γκλέισον να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οκτώ λεπτά όμως αργότερα (58') η Κέρκυρα κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπάρκογλου εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση της άμυνας της Ξάνθης και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Παρά τη ψυχρολουσία η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει για το γκολ. Στο 61ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει, όταν ο Ντάνι πέρασει όποιον βρήκε μπροστά του, έστρωσε στον Πλατέλλα, ο οποίος, όμως, σε κενό τέρμα επιχείρησε το σουτ, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Αυτό που δεν κατάφερε ο Πλατέλλας, το πέτυχε ο Μαρκόφσκι στο 69ο λεπτό. Τότε ο Μαρκόφσκι βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ (1-1).
Η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει, κυνηγώντας τη νίκη. Στο 77' έχασε μοναδική ευκαιρία να το πετύχει, καθώς ο Μαρίν βγήκε μόνος απέναντι στον Αναστασόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Κίτρινες: Χαμπλ, Μπέρτο, Μπαξεβανίδης
Διαιτητής: Βοσκάκης
Κέρκυρα (Ακης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής (65' Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν (80' Τσουμάνης), Έντερ, Κρητικός (68' Ηλιάδης), Χάμπλ, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάνταλος (46' Βασιλακάκης), Φλίσκας (64' Μαρίν), Βάλλας, Ντάνι, Ονουάτσι (46' Πλατέλλας).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...