Κόλλησαν στο μηδέν Πλατανιάς και Ατρόμητος

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια Χανίων, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, διατηρώντας πάντως το αήττητο στη διοργάνωση..
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιβάλλει το παιχνίδι του και στο 8' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κηπουρός «νίκησε» τον Επστάιν στο τετ-α-τετ με τον Γερμανό επιθετικό, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και το σουτ του Καραμάνου. Ο Πλατανιάς απείλησε τρία λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανής έπιασε κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ως τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε άλλες δύο καλές στιγμές, με σουτ του Δημούτσου (ελάχιστα άουτ) στο 34' και μια κεφαλιά του Σουμπίνιο (38') που είχε την ίδια κατάληξη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ισορρόπησε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όπως με τον Μαραγκουδάκη στο 54' και τον Κάλαϊτζιτς στο 55', με τον Ιτάνζ να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Στο 68' άλλο ένα σουτ, από τον Κάλαϊτζιτς, βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 78' ο Αναστασάκος κοντρόλαρε ωραία αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
Κίτρινες: Ουκάρ - Επστάιν, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82΄ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (77΄ Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (90΄+ Μιρτσέτα).
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (87΄ Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70΄ Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (73΄ Π. Γκαρσία).

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...