Σε ποια cafes να βγείτε πρώτο ραντεβού,Έξι στέκια στην Αθήνα για την πρώτη σας έξοδο με το...

Ένα ραντεβού για να χαρακτηριστεί επιτυχημένο πρέπει να συνυπολογιστούν αρκετές παράμετροι. Εκτός από την μεταξύ σας χημεία και την ενθουσιώδη και ευχάριστη  διάθεση και των δύο, σε αυτό συμβάλει και η τοποθεσία του ραντεβού, πάντα βάσει του χαρακτήρα και του γούστου του καθενός. Εμείς διακρίναμε έξι cafe- bars της Αθήνας στα οποία η επιτυχία του ραντεβού θεωρείται...
δεδομένη. Μάλιστα, τα χωρίσαμε σε κατηγορίες ανάλογα με τον "χαρακτήρα" του προσώπου για το οποίο ενδιαφέρεστε έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά. Καλή επιτυχία, λοιπόν!
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

Με την ρομαντική

City Zen


Με σημείο αναφοράς του την εκπληκτική θέα στον εντυπωσιακό βράχο της Ακρόπολης –ιδιαίτερα το βράδυ που είναι φωτισμένος η εικόνα που απλώνεται μπροστά σας μοιάζει ονειρική– ξεχωρίζει για την οικεία ατμόσφαιρα και την vintage αισθητική, που συνάδουν ιδανικά με την ιστορικότητα του περιβάλλοντα χώρου. Μάλιστα, από το roof garden –λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του χρόνου καιρού επιτρέποντος– η θέα είναι πραγματικά ανεμπόδιστη, δίνοντας την εντύπωση ότι αν απλώσετε το χέρι σας θα αγγίξετε το αρχαιολογικό μνημείο. Το all day bar-restaurant, επί της Μητροπόλεως, αποτελεί ιδανική επιλογή για καφέ, φαγητό και ποτό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Ενημερώσου για το City Zen

Με την ντίβα

Ark


Με φόντο το ωραιότερο σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας το ARK, το νέο "παιδάκι" του επιτυχημένου ομίλου Παπαθεοχάρη, διακρίνεται για τη λιτή και απέριττη αισθητική, τη μαγευτική θέα, το υψηλό επίπεδο γεύσεων, την εκλεκτή λίστα από ευφάνταστα cocktails, τα σπάνια coffee blends και τις προσιτές τιμές. Δημιουργήθηκε για όλους εσάς που αναζητάτε ένα all day στέκι με βασικά χαρακτηριστικά του την υψηλή ποιότητα, το εξαιρετικό σέρβις και το εκπληκτικό περιβάλλον.
Περισσότερα για το Ark

Με την γλυκατζού

Πορτατίφ


Από τα πιο «γλυκά» στέκια του κέντρου, το Πορτατίφ ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές παριζιάνικες πινελιές στη διακόσμησή του και τις απολαυστικές δημιουργίες του Τάσου Λύτρα, ζαχαροπλάστη και ιδιοκτήτη του cafe- ζαχαροπλαστείου. Καλοπιάστε, λοιπόν, το… πρόσωπο με ολόφρεσκα γλυκά ημέρας ή κάποια από τις σταθερές επιλογές του καταλόγου όπως οι τάρτες (σοκολάτα με φρούτα, κρέμα ζαχαροπλαστικής με φρούτα, bueno κ.α.), τα προφιτερόλ, η μηλόπιτα και η lemon pie, τα cheesecake και τα χειροποίητα κρουασάν γεμιστά με σοκολάτα, bueno, κρέμα ζαχαροπλαστικής με φράουλες ή βουτύρου.
Μάθε τα πάντα για το Πορτατίφ

Με την απαιτητική

Galaxy Bar


Το διάσημο κι εντυπωσιακό Galaxy Bar & Restaurant στο 13ο όροφο του 5* Hilton Athens, στην καρδιά της Αθήνας επί της κεντρικής λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, γοητεύει τους επισκέπτες του με την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει στην πόλη από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά. Με κοσμοπολίτικο αέρα και ανανεωμένη διακόσμηση, υπόσχεται να σας χαρίσει ατμοσφαιρικές νύχτες στην πόλη –το καλοκαίρι κάτω από τον έναστρο ουρανό. Στο χώρο του bar η ατμοσφαιρική μουσική, η ανεβαστική διάθεση και τα εμπνευσμένα cocktails γίνονται (μετά από εσάς του δύο) οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.
Περισσότερα για το Galaxy Bar

Mε την καλλιτέχνιδα

Artisanal


Η παριζιάνικη φινέτσα και τα art deco διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν ένα μοναδικής αισθητικής σκηνικό, με άκρως θεατρικό χαρακτήρα που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της συνοδού σας. Το Artisanal δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική all day εμπειρία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Κάτω από το γυάλινο αίθριο απολαύστε αρωματικό καφέ και ολόφρεσκα γλυκά ή προτιμήστε την εντυπωσιακή μπάρα για ένα ποτήρι κρασί (διαθέτει ενημερωμένη wine list) ή κάποιο από τα εξαιρετικά cocktails του.
Info
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210 8086111, http://artisanal.gr, facebook page

Με την cool

Κολοκοτρώνη 9


Το όνομά του μαρτυρά και το πού ακριβώς θα το βρείτε. Το cocktail bar Κολοκοτρώνη 9, μια ανάσα από την πλατεία Καρύτση και την παλιά Βουλή, ήρθε να προσθέσει στο χάρτη των bar του είδους του, μια ευγενική low profile παρουσία. Ο χώρος είναι λιλιπούτειος και ζεστός, τόσο ώστε να τον κάνετε στέκι σας από την πρώτη κιόλας φορά που θα το επισκεφτείτε. Η μουσική είναι χαρούμενη και όσο mainstream χρειάζεται για να σας κάνει να περάσετε καλά. Και φτάνουμε στο επίμαχο θέμα: τα cocktails. Όσο μικρό είναι ως προς το χώρο, τόσο ενημερωμένο είναι ως προς την κάβα του.
Info
Κολοκοτρώνη 9, Αθήνα, τηλ. 210 3232795, facebook page ..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...