Οι Anonymous σχεδιάζουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα 1000 μελών της Ku Klux Klan

Με ανακοίνωσή τους οι χάκερ, της ομάδας των Anonymous, γνωστοποίησαν ότι σχεδιάζουν να αποκαλύψουν την ταυτότητα περί των 1000 μελών της ρατσιστικής οργάνωσης Ku Klux Klan, ένα χρόνο μετά των διαδηλώσεων στο Φέργκιουσον (Pics)
Με αφορμή την πρώτη επέιτειο από τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον,
που βάφτηκαν με αίμα, οι χάκερ της διαδικυακής ομάδας Anonymous αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχτεία της ταυτότητας 1000 μελών της ρατσιστικής οργάνωσης Ku Klux Klan.

 .

  Συγκεκριμένα οι Anonymous,  ανακοίνωσαν δια μέσου του επίσημου ,λογαριασμού τους στο Twitter ότι σκοπεύουν στις 24 Νοεμβρίου την ημέρα της επετείου των διαδηλώσεων στο Φέργκιουσον, τα ονόματα περί των 1000 ενεργών μελών της οργάνωσης θα δουν το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι ένας εκ των χάκερ της ομάδας των Anonymous εργαζόταν επί ένα ολόκληρο χρόνο και έχει καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο λογαριασμό Twitter της KKK και έχει καταφέρει να εξάγει τα δεδομένα περίπου 1.000 μελών της.

"Ku Klux Klan, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε", τονίζει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις Pastebin. "Μετά από στενή παρακολούθηση, που διάρκεσε πολύ καιρό, είμαστε πλέον σίγουρη για την ορθότητα των δεδομένων που έχουμε και που αφορούν την οργάνωσή σας. Είστε αποτρόπαιοι. Ποινικοί. Είστε περισσότερο από εξτρεμιστές. Είστε περισσότερο από ό,τι μια ομάδα μίσους. Μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωρίζεστε ως τέτοια (οργάνωση)".

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anonymous πήραν τα όπλα εναντίον της ΚΚΚ. Παλαιότερα είχαν καταφέρει να παραβιάσουν έναν από τους επίσημους λογαριασμούς του ΚΚΚ. Τότε, ένας κλάδος της Ku Klux Klan, η Traditionalist American Knights of the Ku Klux Klan (TAKKKK), είχε εκδώσει απειλές που θα ασκήσει θανατηφόρα βία κατά των διαδηλωτών στο Φέργκιουσον.
(Πηγή: huffingtonpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...