Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nowitzki Ντάλας Μάβερικς επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ντάλας Μάβερικς Dirk Nowitzki επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο χθες  ο Dirk Nowitzki ειχε προσκληθεί απω τον Πρόεδρο Ομπάμα..
οπου  και παρέλαβε μια φανέλα της ομάδας από τον Dirk Nowitzki (L),πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς 2011 NBA
"Dirk προσχώρησe στην Mavericks πριν από 13 χρόνια ως ένα κοκαλιάρικο παιδί από τη Γερμανία με αυτό που περιγράφεται ως μια ανόητη κούρεμα,''ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε. "Πέρυσι έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή παίκτης ποτέ να ονομάζεται (NBA) Τελικά MVP, και δεν ήταν εύκολο.Στην άμυνα Dirk σχετικά με το τραγούδι του, ο πρόεδρος μάλλον δεν συνειδητοποιούν ότι Νοβίτσκι μεγάλωσε στην David Hasselhoff μελωδίες. Έτσι δεν είναι πραγματικά σφάλμα Dirk του, εάν αυτός τραγουδάει καλά. Όσον αφορά το ότι το αστείο για τον Μάικλ Τζόρνταν από τον Ομπάμα μετά από δικό του αριθμό του 23 Τζέρσεϋ, που έχει ως εξής, καθώς:Ο Πρόεδρος στη συνέχεια είπε: «Αυτό είναι καλό. Ήμουν αριθ. 23 πριν (Michael) Ιορδανία. Πήρε τον αριθμό από μένα. Την έκλεψε. Αυτό είναι ό, τι συνέβη.''
Καλή ένα, Prez. Απολαύστε το νέο εργαλείο, και συγχαρητήρια για το πλήρωμα Mark Κούβας για τα τελικά τράβηγμα από ότι Λευκό σταματήσει Βουλή μετά από όλα. Παρά το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος παρέλειψε να προγραμματίσετε ένα παιχνίδι δρόμος γι 'αυτούς στην Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αυτή τη σεζόν, ώστε να κάνουν αυτό το ταξίδι λίγο πιο εύκολο για όλους.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...