FC Barcelona H Kαλήτερη Ομάδα Στον Κόσμο Ένατη νίκη για Guardiola εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Guardiola παραμένει αήττητος: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες Μετρώντας τη νίκη αυτή της Τετάρτης Bαζει πόδι  για το Κυπέλλο του Βασιλιά..
(1-2), Μπαρτσελόνα παίρνει αντιστοιχία του με εννέα νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης από το Josep Guardiola ανέλαβε το πρώτο πάγκο της ομάδας. Γκουαρντιόλα δεν έχει χάσει ποτέ στο Μπερναμπέου , και αυτή είναι η πέμπτη του νίκη στην ισπανική πρωτεύουσα. Συνολικά, Guardiola έχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 13 αναμετρήσεις του με τους Los Blancos. Αυτό το αρχείο επιτρέπει να ισούται Johan Cruyff 's τρέχει ως διαχειριστής Μπάρτσα με τις περισσότερες νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης.
Έξι από νίκες Guardiola ήρθε στη Liga, ένα στο Champions League, ένα στο ισπανικό Super Cup και το Κύπελλο Βασιλιά νίκη αυτή της Τετάρτης του.
Ανίκητος στο Μπερναμπέου
Αν θέλουμε μόνο να λαμβάνει υπόψη Guardiola ρεκόρ του στο Μπερναμπέου, οι αριθμοί είναι εξίσου καλό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αγώνες. Πρώτη νίκη του διαχειριστή στη Μαδρίτη ήταν το πρώτο αγώνα Liga του στο Μπερναμπέου το 2008/09. Σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα της Μπαρτσελόνα κατάφερε να συντρίψει Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-6. Henry, Messi και οι υπερασπιστές Κάρλες Πουγιόλ και ο Gerard Piqué ήταν οι σκόρερ του αγώνα ότι ακριβώς για σφραγισμένο από τον τίτλο για τους Καταλανούς.
Στην επόμενη εποχή, Μπάρτσα Guardiola κέρδισε το Clásico σε μικρότερο ποσοστό (0-2), με γκολ από Μέσι και Pedro. Ένα χρόνο αργότερα, το Clásico τελείωσε σε ένα-ένα όλα τα ισοπαλία. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Guardiola στο Μπερναμπέου χωρίς νίκη.
Το Champions League και το Super Cup
Η τρίτη νίκη στο Μπερναμπέου που συνέβη την περασμένη σεζόν, 2010/11, στο Champions League (0-2). Η ομάδα πάλευε για μια θέση στον τελικό του Wembley εναντίον μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους. Δύο γκολ από τον Μέσι έδωσε Μπάρτσα το σαφές πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο Camp Nou. Μπάρτσα θα πήγαινε για να κερδίσει τον τίτλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1).
Στα ισπανικά Σούπερ του φετινού καλοκαιριού Κύπελλο, οι άνδρες Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να σφραγίσει τη συμφωνία στο πόδι μακριά από τον ανταγωνισμό, το τελικό αποτέλεσμα ήταν δύο όλες κλήρωση. Ωστόσο, οι φορείς υποστήριξαν τον τίτλο στον επαναληπτικό στο Καμπ Νου με γκολ από Ινιέστα και Μέσι (3-2).
Δεύτερη νίκη της σεζόν
Αυτή τη σεζόν, στην Liga αγώνα, Μπαρτσελόνα, επίσης, κατάφερε να έρθει μακριά με μια νίκη στο Μπερναμπέου (1-3) με γκολ από τον Αλέξη Sánchez, Xavi Hernandez, και Cesc Fabregas. Τέλος, αυτή την Τετάρτη, Guardiola ισχυρίστηκε πέμπτη νίκη του στο Μπερναμπέου (1-2), ένατη του σε 13 clásicos.


Τσάβι: «Ήμασταν ανώτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο τους.........

 Μπαρτσελόνα για άλλη μια φορά ήρθε μακριά από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου με μια νίκη (1-2), και οι παίκτες έδειξαν την ευτυχία τους μετά τον αγώνα, Xavi Hernandez εξήγησε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη νίκη στο Μπερναμπέου, αυτό είναι ένα καλό περίοδο ζούμε in. Βγήκαμε στο γήπεδο και είχαμε μια μεγάλη στιγμή κατά ένα ισχυρό και ιστορικό της Μαδρίτης. Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι "Ο μέσος δήλωσε ότι το παιχνίδι η ομάδα του ήταν ανώτερη από την Ρεάλ Μαδρίτης:". Κατά το πρώτο εξάμηνο που κυριαρχούν, αλλά ήμασταν λίγο πάνω από πρόθυμοι με το τελικό πέρασμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν άνετα και παίξαμε πιο άνετα Σε γενικές γραμμές υπήρχε μόνο μία κυρίαρχη ομάδα:.. Μπάρτσα "

Παρά την εμφάνιση απόψε, οι παίκτες Μπάρτσα δεν πιστεύω ότι η γραβάτα είναι πάνω. Κοιτάζοντας μπροστά για την διαδρομή της επιστροφής, Τσάβι, δήλωσε: «Πρέπει να δοκιμάσετε μια συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αυτό είναι που μας αρέσει να κάνουμε και είναι αυτό που είμαστε καλοί. Πρέπει να είναι ανώτερη. Υπάρχουν 90 λεπτά ακόμα και δεν έχει τελειώσει. "

Παρακάτω είναι τα σχόλια που έγιναν από την Μπάρτσα παίκτες στον Τύπο:

Άλβες :

"Παίξαμε ένα μεγάλο αγώνα, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ξεκινήσαμε από πίσω, γεγονός που σημαίνει ότι είχαν μεγαλύτερη πίεση σε εμάς, αλλά αυτή η ομάδα ανταποκρίνεται πάντα.

«Πιστεύω ότι έχουμε κατανοήσει τη φιλοσοφία παιχνιδιού μας πολύ καλά, δεν αλλάζει, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα.

"Αυτή η ομάδα μεγαλώνει με τις αντιξοότητες.

"Έχουμε ακόμα το δεύτερο μισό του γραβάτα για να παίξει. Ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοι θα μας φτιάχνει το κέφι με το Camp Nou. "

Busquets :

"Παρά αποτέλεσμα απόψε, θα εξετάσουμε για να κερδίσει η διαδρομή της επιστροφής."

Cesc Fabregas :

"Εκτός από νίκη παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

"Είναι υπέροχο να μπορούμε να πούμε ότι Πουγιόλ και Αμπιντάλ σκόραρε στο Μπερναμπέου, που κάνει αυτή η νίκη είναι ακόμη μεγαλύτερη."

Κάρλες Πουγιόλ :

«Γνωρίζουμε ότι μια μεγάλη ομάδα χρειάζεται πολύ λίγο να κάνει μεγάλη ζημιά. Τους ελέγχονται πολύ καλά.

«Πετύχαμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά είμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη ομάδα και φανταστική παίκτες. Θα έρθει φαγούρα να διευθετήσει το σκορ και αυτό είναι όταν είναι επικίνδυνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...