FC Barcelona H Kαλήτερη Ομάδα Στον Κόσμο.Ρεαλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Happy Pep γενέθλια! (1-2)

Η ομάδα παρουσίασε Το διευθυντή τους, ο οποίος την Τετάρτη γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του, με μια επική νίκη επιστροφή στο Μπερναμπέου στο πρώτο πόδι της στους προημιτελικούς του Κυπέλλου
 PHOTO: MIGUEL RUIZ-FCB..






















Ποδόσφαιρο θριάμβευσε και πάλι. FC Barcelona, ​​με γκολ από Πουγιόλ και Αμπιντάλ, νίκησε Μαδρίτης 2-1 στο Μπερναμπέου στο πρώτο πόδι της προημιτελικούς Κυπέλλου, σε έναν αγώνα που ήταν παρόμοιο με το παιχνίδι πρωταθλήματος (3-1), σε σχέση με το πώς πήγε το παιχνίδι , με τη Μαδρίτη σημειώνει τον πρώτο. Ο αγώνας άφησε την ίδια αίσθηση με το πρώτο σκέλος της στους ημιτελικούς του Champions League (2-0 υπέρ της Μπάρτσα) σχετικά με την προσέγγιση της Μαδρίτης για το παιχνίδι. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπως και την Τετάρτη, η ομάδα του Guardiola κέρδισε το παιχνίδι, και μπορεί να γιορτάσουν μια αξέχαστη 41ης γενέθλια. Είναι πέμπτη νίκη του στη Μαδρίτη.
Το 2-1 περιθώριο θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Για την Μπάρτσα, η μεσαία γραμμή έλεγχαν το παιχνίδι, και δύο υπερασπιστές αποφάσισε ότι, ενώ για τη Μαδρίτη προς τα εμπρός μπορεί να υπερασπιστεί μόνο. Δύο έννοιες ποδοσφαίρου η οποία, στην πράξη, σημαίνει ότι η Βαρκελώνη κυριάρχησε ολοκληρωτικά το παιχνίδι, και θα πάνε στον επαναληπτικό στο Καμπ Νου (Τετάρτη 25 στις 22.00, Canal + και το ραδιόφωνο Μπάρτσα) με ένα μικρό πλεονέκτημα.
Η μπάλα ανήκε στην Μπάρτσα
Guardiola παίξουν στην αρχική ενδεκάδα που του έδωσε τη νίκη στο πρωτάθλημα πριν από ένα μήνα, με τη μόνη αλλαγή που Pinto για Valdés. Μουρίνιο, όμως, ήρθε με μια εκπληκτική, και επαναστατική, αρχική ενδεκάδα, με Altintop στο δεξί πίσω, Carvalho ως κεντρικός αμυντικός, και Πέπε στη μεσαία γραμμή. Μπαρτσελόνα είχε συνολικά κατοχή από την αρχή, ενώ στη Μαδρίτη, με ένα γεμάτο μεσαία γραμμή, υπερασπίστηκε βαθιά, σε μια προσέγγιση παρόμοια με το πρώτο σκέλος του Champions League ημιτελικό.
Ρονάλντο βάζει μπροστά Μαδρίτη
Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια γρήγορη αντεπίθεση που κατέληξε σε ένα γκολ σε 11 λεπτά, έκανε τακτική Μουρίνιο δούμε καλό. Η πορτογαλική παίκτης που Μαδρίτης μπροστά με το μοναδικό πυροβολισμό στο στόχο που είχαν σε ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο. Η εξέλιξη των γεγονότων ήταν ακριβώς όπως η Μπάρτσα 3-1 κερδίζει στο πρωτάθλημα, με τη Μαδρίτη σκορ νωρίς, αλλά όχι ανησυχητική Μπάρτσα καθόλου. Απλώς μεταφέρονται με τους παίζοντας ποδόσφαιρο, και κυριαρχεί το παιχνίδι, και Iniesta ήρθε, κοντά Αλέξης, με μια επιγραφή πάνω στο μήνυμα, και Messi, σχεδόν δεμένο το παιχνίδι πριν ημιχρόνιο. Απλά δεν έχει καμία τύχη.
Πουγιόλ ισοσταθμιστή από μια επικεφαλίδα
Η ισοφάριση ήρθε αμέσως μετά το διάλειμμα, με μια πανέμορφη κατάδυση κεφαλίδα από Πουγιόλ, από μια γωνία Xavi, πολύ παρόμοια με το γκολ που σημειώνει για να γίνει 2-1 στο 6-2 νίκη. Ξαφνικά, ένα κακό αποτέλεσμα για Μπάρτσα έγινε ένα χρυσωρυχείο για να πάρει πίσω στο σπίτι Ο στόχος που επηρεάζονται Μαδρίτης άσχημα, και δεν ήταν άνετα καθόλου για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Ο στόχος να καταστεί 1-1 ενίσχυσε περαιτέρω την κυριαρχία της Barca. Ακόμα μια αυθεντική μονόλογος στη Μαδρίτη, και έναν άλλο πυροβολισμό εναντίον των υστέρων, αυτή τη φορά από Iniesta. Σε μια σπάνια επίθεση στη Μαδρίτη, Μπενζεμά απάντησε με μια επιγραφή που έπληξε επίσης την ξυλουργική. Το παιχνίδι, όμως, επρόκειτο τρόπος της Barca, και Μέσι έπαιξε φανταστική μπάλα στον Αμπιντάλ ο οποίος έκανε 2-1. Ο Γάλλος κέρδισε Κασίγιας με επιτήδειος αριστερό πόδι φινίρισμα. Ένα ευχάριστο στόχο, ένα μεγάλο αποτέλεσμα, και ένα φανταστικό δώρο γενεθλίων για Guardiola.
Χρόνια Pep γενέθλια!  VIDEO ΑΠΩ ΤΟ www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...