Britney Spears – Dr Luke – Beyonce: Οι αδικίες των Grammy 2012!

Στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy 2012 δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε και μερικά...σνομπαρίσματα pop καλλιτεχνών..

H Britney Spears, οι παραγωγοί-χρυσοθήρες της pop Max Martin και Dr Luke, η Beyonce και ίσως η Taylor Swift ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα έχουν μικρή εώς ανύπαρκτη παρουσία στις υποψηφίοτητες των Grammy.
Πάντως το πιο τρανταχτό παράδειγμα, είναι η απουσία της Britney Spears, που αν και κυκλοφόρησε ένα album με τρία singles-δυναμίτες και η ομάδα παραγωγής της (Max Martin – Dr. Luke) πέτυχε να δημιούργησει ένα πιο προχωρήμενοn dance-electro ήχο, τελικά δεν την βρήκαμε στις υποψηφιότητες των Grammy.
Aντίθετα, η Beyonce, μπορεί να θεωρείται ήδη «βετεράνος» έχοντας κατακτήσει 16 βραβεία Grammy, τα περισσότερα με το album “I am… Sasha Fierce”. Φέτος η Beyonce διαγωνίζεται μόνο στις κατηγορίες “Best Long Form Video” για το ντοκιμαντέρ της περιοδείας της και “Best Rap/Sung Collaboration” για το “Party” αποδεικνύοντας ότι μάλλον το album “4” δεν στάθηκε αντάξιο του “Sasha Fierce” (We still love you Queen B).


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...