Lady Gaga: 'Τους άνδρες τους φοβίζει το μυαλό μου

Η εκκεντρική pop star, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ξένο περιοδικό, μίλησε για τον έρωτα και το πως νιώθει με τους κατά καιρούς συντρόφους της, αλλά και τι σημαίνει ευτυχία για την ίδια..

Η Gaga παραδέχεται πως δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στο πλευρό ενός άνδρα, αφού οι πλείστοι εξ αυτών φοβούνται το μυαλό της. Για να επιτύχει μια σχέση της, πρέπει ο άνδρας που θα είναι στο πλευρό της να είναι εξ ίσου δημιουργικό μυαλό όσο και η ίδια, ή έστω με το δικό του τρόπο. Στις σχέσεις της με δημιουργικούς ανθρώπους όλα αρχίζουν ονειρικά, ενώ στη συνέχεια, για κάποιο λόγο τη μισούν και την κάνουν να νιώθει πως δε θα είναι ποτέ αρκετά καλή για κάποιον.
Σε κάθε φάση της ζωής της, πρώτο μέλημά της είναι οι θαυμαστές της, αφού πάντα σκέφτεται πως θα κάνει κάτι για να μην τους δυσαρεστήσει και να σκεφτούν κάτι αρνητικό για κείνη. Ακόμα κι αν σε μια σχέση της δεν περνάει καλά, αναρωτιέται πρώτα πως θα δουν οι θαυμαστές της την κατάσταση, τι θα σκεφτούν για την ίδια... Και τότε χωρίζει αμέσως. Άλλωστε, όπως δηλώνει, η μόνη της ευτυχία είναι όταν βλέπει ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο κάποιου θαυμαστή της, την ώρα κάποιας συναυλίας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...