W.A.S.P. Ερχονται οι «προφήτες» του χέβι μέταλ

Η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας των W.A.S.P. οι οποίοι γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της μακράς μουσικής διαδρομής τους.. Η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας των W.A.S.P. οι οποίοι γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της μακράς μουσικής διαδρομής τους. Η περιοδεία τους, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, πραγματοποιείται για να εορταστεί αυτή η επέτειος. Η δημοφιλής αμερικανική χαρντ ροκ μπάντα θα δώσει δύο συναυλίες επί ελληνικού εδάφους: στις 23 Νοεμβρίου στο αθηναϊκό Gagarin 205 και την επομένη στο Principal Club Theater του Μύλου Θεσσαλονίκης.
Οι W.A.S.P. θεωρούνται ως η χέβι μέταλ μπάντα της Δυτικής Ακτής με τη μεγαλύτερη διάρκεια και τις περισσότερες περιοδείες. Γιατί και μετά το τέλος της δεκαετίας του '80, που η καριέρα τους βρισκόταν στα ύψη, συνέχισαν να ηχογραφούν νέα άλμπουμ και να δίνουν συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της μουσικής διαδρομής τους έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 12 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.
Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει, όλα αυτά τα χρόνια, η προέλευση του ονόματός τους, την ακριβή αλήθεια για την οποία δεν γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα. Κατά καιρούς τα μέλη του συγκροτήματος είχαν δώσει διάφορες απαντήσεις σε αυτό το «αίνιγμα» αποδίδοντας τα αρχικά του ονόματός τους σε διάφορες φράσεις όπως «Είμαστε Σεξουαλικοί Προφήτες», «Είμαστε Τόσο Τέλειοι», «Είμαστε Τόσο Ισχυροί», κ.ά.
Το σόου που θα παρουσιάσουν οι W.A.S.P. στην Ελλάδα θα είναι δίωρης διάρκειας και θα περιλαμβάνει τρεις μουσικές ενότητες: τραγούδια από τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ τους, τα «W.A.S.P.», «Last Command», «Inside The Electric Circus» και «The Headless Children», ένα αφιέρωμα στο πιο επιτυχημένο άλμπουμ της ιστορίας τους, το «The Crimson Idol», το οποίο θα συνοδεύεται από μια ταινία που έχει δημιουργήσει ο Blackie Lawless ειδικά γι΄ αυτό τον σκοπό, καθώς και κομμάτια από το καινούργιο στούντιο άλμπουμ τους μαζί με παλαιότερες επιτυχίες τους.
Αναστασία Κουκά phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...