Η νύφη το έσκασε με την... παράνυφο!

Νύφη άφησε τρεις γαμπρούς στα κρύα του λουτρού για να παντρευτεί εν τέλει με την παράνυφο!Η 29χρονη Κέρι το «έσκασε» αρχικά από τον αρραβωνιαστικό της τον 32χρονο Κρεγκ Σμιθ, μόλις μερικούς μήνες πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους στη Φλόριντα.
για τον οποίο χρόνια έκαναν οικονομίες. Στη συνέχεια γνώρισε τον 29χρονο Ντέιβ Φάτερ με τον οποίο είχε σχέση για δυόμισι χρόνια, μέχρι που τελικά χώρισαν, όταν αυτός της έκανε πρόταση γάμου.
Ο τρίτος επίδοξος γαμπρός ήταν ο Νικ Φάρμερ, 29 ετών στον οποίο και είπε το «ναι». Ο γάμος κανονίστηκε, τα προσκλητήρια εστάλησαν και όλα φαίνονταν πως το ζευγάρι θα αντάλλασε όρκους αιώνιας αγάπης και θα δένονταν με τα δεσμά του γάμου. Τα πάντα όμως άλλαξαν όταν η παράνυφος Σάρα Γούντφορντ, 1,5 μήνα πριν το γάμο, οπλίστηκε με θάρρος και αποκάλυψε τον έρωτά της για την νύφη!
Αν και ξαφνιασμένη η Κέρι, συνειδητοποίησε γιατί ποτέ δεν μπόρεσε να στεριώσει με κάποιον άνδρα, ούτε μπορούσε να βρει τον «κύριο Τέλειο».
Δίχως δεύτερη σκέψη, η γυναίκα χώρισε και τον τρίτο γαμπρό δίχως όμως να του εξηγήσει το λόγο για να μη τον πληγώσει.
Μετακόμισε κρυφά στο σπίτι της κρυφής μέχρι άλλωστε θαυμάστριάς της και έξι μήνες μετά δέχτηκε την τέταρτη πρόταση γάμου, την οποία δέχτηκε με χαρά.
Συγγενείς και φίλοι την είδαν τελικά νυφούλα, ακόμη και με αυτόν τον παράδοξο τρόπο..πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...