H αδερφή της Μπιγιονσέ κλέβει την παράσταση!

“I'm not the one that you should be making your enemy/Tell me the truth, boy, am I losing you for good?”… Όταν έχεις μία τόσο διάσημη συγγενή στον ίδιο χώρο που κινείσαι κι εσύ, δύσκολα θα ξεφύγεις από της σκιά της και είναι αναπόφευκτο να σε συνδέουν συνέχεια μαζί της
. Η Σολάνζ Nόουλς (Solange Knowles) είναι η μικρή αδερφή της Μπιγιονσέ (Beyonce), λίγο πιο old school και πιο όχι με τη στόφα της σταρ όπως εκείνη και ξεχωρίζει για άλλους λόγους.

Μετά το υποτιμημένο άλμπουμ της “Sol- Angel and the Hadley Street Dreams”, επιστρέφει με το Losing you το οποίο έχει παραγωγό τον Ντεβ Χάινς (Dev Hynes), θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο στις 6 Νοεμβρίου από την Terrible Records κι έχει μία δόση από τα ωραία 80's synhths των r'n'b κομματιών που γουστάρουμε απ' τα παλιά.

 Βγήκε το βίντεο κλιπ με σκηνοθέτιδα τη Μελίνα Ματσούκας (Melina Matsoukas), όπως φαίνεται πέρασαν ωραία στο Κέιπ Τάουν και απέζει πολύ από το κλίμα του χωρισμού που λένε οι στίχοι (θυμήσου τι γινόταν στο We Found Love της ίδιας σκηνοθέτιδος και σύγκρινε).

PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...