Χώρισαν τις Pussy Riot

Η τριάδα των πανκ επαναστατριών της Ρωσίας θα χωριστεί ύστερα από τον αγώνα του δικηγόρου ενός μέλους τους."Δεν το αποφάσισα εγώ. Έπαθαν ό,τι τους άξιζε" είπε σ' ένα καινούριο ντοκιμαντέρ ο Βλαδιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) για τις Ρωσίδες που του 'χουν χαλάσει τον ύπνο τους τελευταίους μήνες..
βγάζοντας τον εαυτό του απ' έξω όσον αφορά τις ποινές που ακολούθησαν. Και φυσικά προκάλεσε πολλά γέλια σ' όσους το παρακολούθησαν. Οι Pussy Riot μετά την κατηγορία για χουλιγκανισμό και υποκινούμενος θρησκευτικό μίσος, το δικαστήριο αποφάσισε να περάσουν δύο χρόνια πίσω από τις φυλακής τα σίδερα αλλά σύμφωνα με την καινούρια εξέλιξη της υπόθεσης, η τριάδα θα χωριστεί. Ο δικηγόρος του μεγαλύτερου σε ηλικία μέλους των Pussy, Γιεκατερίνα Σαμούτσεβιτς (Yekaterina Smusevich), ύστερα από την εξάμηνη κράτηση της μπάντας τελικά κατάφερε να απαλλάξει την πελάτισσα του από τις κατηγορίες γιατί δεν είχε συμμετάσχει σε όλη τη βλάσφημη όπως την χαρακτήρισαν, περφόρμανς τους.
Την 30χρονη ακτιβίστρια την έδιωξαν λίγα λεπτά αφότου μπήκαν οι Pussy Riot στον καθεδρικό Ναό για να παίξουν την πανκ προσευχή τους και αυτό όπως φαίνεται λειτούργησε υπέρ της οπότε τα επόμενα δύο χρόνια θα βλέπει τις φίλες της στο επισκεπτήριο των φυλακών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...