Ομπάμα:"Η Μπιγιονσέ είναι το καλύτερο πρότυπο για τις κόρες μου"

Το χρυσό ζεύγος της χιπ χοπ αυτοκρατορίας, είναι οι αγαπημένοι του Προέδρου της Αμερικής ο οποίος τους τίμησε και με το παραπάνω στις πρόσφατες δηλώσεις του..
Ο Τζέι Ζ (Jay Z) και η Μπιγιονσέ (Beyonce) δεν είναι μόνο επί της ψυχαγωγίας των Αμερικάνων και του κοινού απέναντι απ τον Ατλαντικό αλλά είναι και πιο θερμοί απ' όσο φαντάζεσαι υποστηρικτές του Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) από τότε που δεν καθόταν στα οβάλ γραφεία του Λευκού Οίκου. Τώρα η σχέση τους πλέον είναι σε άλλα επίπεδα.Για χάρη τους ο Πρόεδρος πήρε και τα μικρόφωνα και τραγούδησε στο Made in America festival που οργάνωσε ο Τζέι Ζ πριν ένα μήνα περίπου και σημείωσε πως το 2008, είχαν κάνει συναυλία προς τιμήν του. Στην πρόσφατη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια της καμπάνιας για την επανεκλογή του Ομπάμα με οικοδεσπότες το ζεύγος οι οποίοι μάζεψαν 4 εκατομμύρια δολάρια , ο Ομπάμα έκανε κάποιες δηλώσεις προς τιμήν τους.
"Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζ για την φιλία τους. Η Μπιγονσέ είναι το καλύτερο πρότυπο για τα κορίτσια μου. Ο Τζέι ξέρει τώρα πως είναι η ζωή μου. Και οι δύο έχουμε πλέον κόρες και οι γυναίκες μας είναι πιο δημοφιλείς από εμάς οπότε έχουμε ένα κοινό σημείο. Είναι δύσκολο αλλά είναι οκ.» είπε αστειευόμενος εκεί προς το τέλος ο σύζυγος της Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) που μονομαχεί στις εκλογές με τον Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρομνι (Mitt Romney).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...