Η Μπιγιονσέ απέρριψε τον Κλιντ Ίστγουντ!

Η 31χρονη τραγουδίστρια χάλασε τα σκέδια του μεγάλου σκηνοθέτη...
Λίγες θα έλεγαν όχι στο συγκεκριμένο κύριο αλλά εκείνη το τόλμησε. Ο Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) από τη στιγμή που αποφάσισε να αναλάβει το "A star is born", μία ιστορία που είχαν μεταφέρει στα κινηματογραφικά πανιά το 1937 ο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ David O. Selznick), 1954 ο Τζορτζ Κιούκορ (George Cukor) και το 1976 ο Φρανκ Πίρσον (Frank Pierson), του είχε κολλήσει να έχει πρωταγωνίστρια τη Μπιγιονσέ (Beyonce).Όταν άρχισαν να συζητούν για το πρόγραμμα των γυρισμάτων αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν γιατί η 31χρονη τραγουδίστρια έμεινε έγκυος οπότε ανακοινώθηκε πως θα την περιμένουν γιατί ο 70χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός την ήθελε οπωσδήποτε. Στη συνέχεια, ο Ίστγουντ συμμετείχε μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) στην κωμωδία "Trouble with the curve" κι έψαχνε πρωταγωνιστή για το A Star is born.
Το πρώτο όνομα που σκέφτηκαν ως αντικαταστάτρια της γυναίκας του Τζέι Ζ (Jay-Ζ) είναι εκείνο της Εσπεράτζα Σπόλντινγκ (Esperanza Spaulding) ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος απ όλους (Τομ Κρουζ, Μπράντλει Κούπερ, Τζόνι Ντεπ ,Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κριστιαν Μπέιλ) απ αυτούς που έχουν στη λίστα των υποψηφίων θα είναι ο leader του φιλμ.
Τελικά σύμφωνα με τα τελευταία updates, η Μπιγιονσέ δεν θα κάνει τη χάρη στον Κλιντ και παρ' όλη την αναμονή είπε πως δεν θα μπορέσει να είναι στο καστ της ταινίας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κι άλλο η ταινία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...