Με ρεκόρ εικοσαετίας η Αντέλ έφτασε Τιτανικό και Γουίτνεϊ Χιούστον

Το άλμπουμ της «21» κατάφερε να παραμείνει για 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ του Billboard
Με ρεκόρ εικοσαετίας η Αντέλ έφτασε Τιτανικό και Γουίτνεϊ Χιούστον
Το άλμπουμ της «21»..

κατάφερε να παραμείνει για 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ του Billboard
Η Αντέλ συνεχίζει ακάθεκτη να σπάει μουσικά ρεκόρ. Το άλμπουμ της «21» κατάφερε να παραμείνει για 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ του Billboard, κάτι που έχει συμβεί μόνο άλλες τέσσερις φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια.Οι καλλιτέχνες που κατέχουν αυτό το ρεκόρ είναι οι Γουίτνεϊ Χιούστον με το σάουντρακ «Bodyguard», Γκαρθ Μπρουκ με το «Ropin' The Wind», Μπίλι Ρέι Σάιρους με το «Some Gave All» και το σάουντρακ του «Τιτανικού».
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στη Βρετανία το «21» βρέθηκε στην πρώτη θέση για περισσότερες εβδομάδες από οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από το 1971 και μετά! Πρόκειται πράγματι για μια μεγάλη επιτυχία η οποία μεταφράζεται και σε αντίστοιχα μεγάλα νούμερα. Οι συνολικές πωλήσεις του άλμπουμ σε Βρετανία και ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια. Δεν είναι μάλιστα καθόλου υπερβολή να πούμε πως η Adele και το «21» ευθύνονται για την επανάκαμψη της αμερικανικής δισκογραφίας μέσα στο 2011.
Είναι γεγονός πως η Adele αποτελεί το νέο μουσικό φαινόμενο, παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες είναι εξαφανισμένη εξαιτίας της επέμβαση στις φωνητικές χορδές στην οποία υποβλήθηκε. Οι φήμες θέλουν να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της για το 2012 τον επόμενο μήνα, στα Brit Awards.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...