Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατάφερε να «ρίξει» το twitter: Πήγε με ροζ πουκάμισο με λαχούρια σε συνεδρίαση στη Βουλή και έγινε viral -ξανά-

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της χώρας, ο οποίος είναι αφάνταστα δημοφιλής, έκανε χθες μία εμφάνιση, που σχολιάστηκε όσο ελάχιστες στη Βουλή.
Πρόκειται για μία εξαιρετικά εκκεντρική επιλογή, την οποία δεν ήταν δυνατό να μη σχολιάσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίρπας, λέγοντας: «Μπορείτε να τον κατηγορήσετε για το κακόγουστο πουκάμισο, αλλά δεν είναι λαμόγιο».

Δείτε τις φωτογραφίες, που ακολουθούν:

ÅÐÉÊÁÉÑÅÓ ÅÑÙÔÇÓÅÉÓ ÓÔÇ ÂÏÕËÇ
Όπως είναι λογικό και με τη δημοτικότητα, που γνωρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης το θέμα δεν ήταν δυνατό να μην περάσει από το Twitter. Συγκεκριμένα, η επιλογή του κατέληξε να σχολιαστεί από χιλιάδες κλικ, με πάμπολλες επιτυχημένες ατάκες.
Αδικείτε τον Βαρουφάκη για το πουκάμισο: Θυμίζει τον διάσημο Ιταλικό οίκο Εtro, με τα λαχούρια - έμβλημαΗ σημερινή στιλιστική επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη η οποία προκάλεσε πλήθος σχολίων καθώς και μια μικρή παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού ανήκει στον διάσημο Ιταλικό Οίκο του Etro.

 Κύριο χαρακτηριστικό του σχεδιαστή είναι τα έντονα χρώματα και τα λαχούρια που κυριαρχούν σε όλη την κολεξιόν.

Εσείς τι λέτε;
 πηγη

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...