Μεϊμαράκης: 'Τέλος η αριστερή μελαγχολία. Η ΝΔ θα φέρει πάλι το κέφι και το χαμόγελο'

"Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Αλέξης Τσίπρας", είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων, γιατί κάποιοι άλλοι θέλουν να μας διχάσουν με την ρητορική τους και το λόγο τους», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ξεκινώντας απόψε την ομιλία του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα.
Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου».
Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μοίρασε» ψέματα και συμπλήρωσε: «Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Αλέξης Τσίπρας».
Επίσης ανέφερε ότι «χθες άκουσα για αριστερή μελαγχολία, όμως αυτοί είναι που έφεραν τη μελαγχολία στον ελληνικό λαό». Μάλιστα όπως τόνισε σε αυτό το σημείο, «η ΝΔ θα φέρει και πάλι το κέφι και το χαμόγελο στους πολίτες».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας και υπογραμμίζοντας με παραδείγματα την πολιτική του ανακολουθία. Συγκεκριμένα ο κύριος Μειμαράκης ανέφερε:
«ο κύριος Τσίπρας έλεγε, έχουμε δεσμευτεί ότι θα ελαφρύνουμε από τους φόρους τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Ο κύριος Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Ο κύριος Τσίπρας έλεγε έχουμε δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουμε τις τραπεζικές συναλλαγές. Ο κύριος Τσίπρας δεν έδωσε καμία επιπλέον σύνταξη, αλλά τις πετσόκοψε όλες. Ο κύριος Τσίπρας δεν κατάργησε, αλλά συνεχίζει τον ΕΝΦΙΑ. Τελικά, ο κύριος Τσίπρας έσκισε το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και έφερε νέο Μνημόνιο. Η ανεργία άρχισε πάλι να μεγαλώνει και μόνο τον Ιούλιο χάθηκαν 16,5 χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ποτέ, κανένας Πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο μεγάλο κακό, σε τόσο λίγο καιρό».
Ο κύριος Μειμαράκης υπογράμμισε επίσης πως:
«από μένα θα ακούτε μόνο αλήθειες. Δεν πιστεύω ότι κυβερνιέται ένας τόπος με ψέματα. Το στοίχημα της Ελλάδας μπορεί να το κερδίσει η συλλογικότητα και η συνένωση δυνάμεων. Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα αξιοποιεί ικανούς και άξιους από ολόκληρη την κοινωνία. H Νέα Δημοκρατία θέλει λιγότερους φόρους, περισσότερες επενδύσεις και αποτελεσματικότερο κράτος».
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...