Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ???

Τα τυπικά απομένουν για τη ματαίωση του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που επρόκειται να αρχίσει (Novasports 1), στις 19.30 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Με αφαίρεση έως και τρεις βαθμούς καθώς και με αποκλεισμό της έδρας του απειλείται ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που τελικά, δεν ξεκινήσει το παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία,

Ο τραυματισμός κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δέχτηκε ρολό ταμειακής στο πρόσωπο από την κερκίδα, αναμένεται να αποτελέσει τον λόγο που δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στην Τούμπα.


Σε περίπτωση που επαληθευτεί το εν λόγω σενάριο, που είναι και το πιθανότερο, αυτο θα σημαίνει... αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, λόγω της βλακείας ενός οπαδού της που είχε την... έμπνευση να πετάξει τον ρολό ταμειακής.

Πιο συγκεκριμένα από τον δικέφαλο του Βορρά αναμένεται να αφαιρεθούν έως και τρεις βαθμοί, ενώ θα υπάρξει και τιμωρία της έδρας του.

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, «εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000).

Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές».


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην είσοδο των δύο ομάδων ένα ρολό ταμειακής χτύπησε τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος έπιασε το πρόσωπό του, δείχνοντας να πονάει.

Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες με αφορμή αυτό το λυπηρό περιστατικό, κι έτσι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος βλέποντας τη φωτιά να μη… σβήνει και τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να φωνάζουν για τον τραυματισμό του Καταλανού, αποφάσισε να καλέσει τους βοηθούς του κοντά και να πάρει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Το video-ντοκουμέντο του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία





Ο γιατρός του αγώνα εξέτασε τον Όσκαρ Γκαρθία στα αποδυτήρια, ωστόσο στη συνέχεια ο τεχικός του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθως επειδή χρειάζεται γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις στο γραφείο των διαιτητών, αναφορικά με την τύχη του ματς, που μολονότι  δεν υπάρχει επίσημη απόφαση, όλα δείχνουν ότι δεν θα αρχίσει.Η αποχώρηση των παικτών του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια
 



 




Oι «ασπρόμαυροι» φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και για να συνεχίσουν την προέλασή τους προς τον τίτλο, θέλουν πάση θυσία το πολύτιμο «τρίποντο» στο αποψινό ματς με τους Πειραιώτες, που από την πλευρά τους παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για το πρωτάθλημα.

Oι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοβ, Μαουρίσιο, Κάμπος, Πέλκας, Μακ, Πρίγιοβιτς

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία):
Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Πάρντο, Οφόε, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ






..


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...