V Festival Pixie Lott: Φάνηκαν τα nipple pasties

Η 22χρονη Lott φόρεσε ένα εντυπωσιακό σούπερ μίνι φόρεμα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, από το οποίο όμως φαίνονταν τα nipple pasties που είχε από μέσα
Στο Weston Park της Βρετανίας στα πλαίσια του μουσικού φεστιβάλ V (V Festival) εμφανίστηκε την Κυριακή, 17 Αυγούστου, η τραγουδίστρια Pixie Lott, η οποία ξεσήκωσε για άλλη μια φορά με τις ερμηνείες αλλά και με την εμφάνισή της τους fans της.

Η 22χρονη φόρεσε ένα εντυπωσιακό σούπερ μίνι φόρεμα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, από το οποίο όμως φαίνονταν τα nipple pasties που είχε από μέσα. Τα nipple pasties είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους χολιγουντιανούς σταρ. Πρόκειται για μικρά κομμάτια από ύφασμα που τοποθετούνται με κόλλα στις γυναικείες θηλές προκειμένου να αποφύγουν οι κυρίες να φορέσουν σουτιέν. Συνήθως μπαίνουν μέσα από see-through μπλουζάκια και γενικά διαφανή ρούχα.

Η μουσική καριέρα της όμορφης Pixie ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009 όταν το πρώτο της single «Mama Do» βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των βρετανικών μουσικών charts και την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο single της «Boys and Girls» που βρέθηκε πρώτο στα charts τον Σεπτέμβριο του 2009 αλλά και με το πρώτο της άλμπουμ «Turn It Up».











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...