TΣΙΠΡΑΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ BANK RUN

Μετά την τρομολαγνεία της κυβέρνησης και της κυβερνητικής εκπροσώπου,
O Αλέξης Τσίπρας περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί ως επικίνδυνο για τη χώρα τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας και του Επικοινωνιακού Επιτελείου του κόμματος ανέφερε:

«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής. Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν».

Ο κ. Τσίπρας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τη σκληρή κριτική προς τον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο:

«Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο Σαμαράς έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη περί πιστωτικού γεγονότος, λέγοντας ότι «υπονομεύει αδίστακτα τη Δημοκρατία».

Όπως είπε στα στελέχη του κόμματός του ο κ. Τσίπρας «ο πρωθυπουργός είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bank run, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...