Νέα ήττα για το.... φάντασμα της Εθνικής μας με 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία

Ούτε στο Μπέλφαστ έδειξε σημάδια... ζωής η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας έτσι μοιραία ακόμη μία ήττα στα προκριματικά του Euro 2016.

Το... τρένο της πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης μπορεί να έχει χαθεί προ πολλού ωστόσο η «γαλανόλευκη» απέναντι στη Β. Ιρλανδία ήθελε να σπασει το ρόδι.


Πάντως σε ακόμη ένα παιχνίδι πραγματοποίησε αναιμική εμφάνιση κι έτσι ηττήθηκε με 3-1 από τη Β. Ιρλανδία, η οποία με αυτή τη νικη σφράγισε το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.


Oι γηπεδούχοι εκαναν το 1-0 στο 35' με το τέρμα του αρχηγού τους, Ντέιβις, ο οποίος βρήκε δίχτυα και στο 58'. Ενδιάμεσα στο 49' Μαγκένις διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

 
 
Η Εθνική μας είχε δοκάρι στο 45' με τον Μήτρογλου, ενώ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 87' με τον Αραβίδη.

Β. Ιρλανδία-Ελλάδα 3-1

Γκολ:
35', 58' Ντέιβις, 49' Μαγκένις - 87' Αραβίδης

Δοκάρια:
45' Μήτρογλου

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Β. Ιρλανδία:
ΜακΓκόβερν, ΜακΆλεϊ, ΜακΝάιρ, Κάθκαρτ, Σ. Ντέιβις (αρχηγός), Μπρούντ, Κ. Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουάρντ  (81' Μακγκίν) και Μαγκένις (78' Μπόις).

Ελλάδα:
Καρνέζης, Μόρας, αρχηγός ο Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (71' Πέλκας), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (76' Αθανασιάδης) και Καρέλης (64' Μάνταλος).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...