Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Την Κυριακή στο Documento (Video)

Καταθέσεις για μίζες των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η κατάθεση που καίει τον ίδιο τον Σημίτη.
«Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Οι 4 αποκαλυπτικές καταθέσεις για το μαύρο χρήμα: «Σε τσάντα πιλότου οι μίζες». Ζοσεράν: «Η SAIC πήρε τη δουλειά γιατί χρημάτισε τον πρωθυπουργό». Χριστοφοράκος: «Δίναμε 2% σε Γείτονα (ΠΑΣΟΚ) και Βαρθολομαίο (ΝΔ) για το C4i».

Μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη – Μαρινάκη

Όλο το παρασκήνιο για την μετωπική σύγκρουση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει το Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή.

Οι επιθέσεις που γίνονται από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής και η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γιατί επιτέθηκε και κατά του Κώστα Μπακογιάννη ενώ είναι γνωστή η άριστη σχέση που διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακόμα γιατί είναι στα κάγκελα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τις τελευταίες μετεγγραφές του Κυριάκου. Τα οργισμένα τηλεφωνήματα στις τοπικές και η ανέλιξη νέων στελεχών.
Ο πόλεμος κατά Ιερώνυμου και το μυστικό ραντεβού Μητσοτάκη

Το παρασκήνιο, οι οργισμένοι κληρικοί, η προεκλογική περίοδος και το ζητούμενο της εκεχειρίας. Ποιοι ιεράρχες βάλλουν κατά του Αρχιεπισκόπου. Ποιοι πίεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει απόφαση. Οι ενστάσεις του Πατριαρχείου και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τη μισθοδοσία των κληρικών. Πώς θα αντιδράσει το Μαξίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...