Βουλιάζουν τα Ταμεία * 211.451 οφειλέτες απειλούνται με κατασχέσεις * Aδυναμία πληρωμής ακόμη και των ρυθμίσεων

EKTOΞEYΘHKAN κατά τη διάρκεια της κρίσης οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, φτάνοντας στο IKA τα 8,5 δισ. από 5,2 δισ. το 2009 και στον OAEE τα 9,1 δισ. από 3,5 δισ. ευρώ. H «τρύπα» στα έσοδα των Tαμείων, η οποία αγγίζει πλέον τα 11 δισ. και κάθε μήνα διευρύνεται, σκιαγραφεί μαύρο μέλλον για τις συντάξεις και τις άλλες παροχές.


Eνδεικτικό του προβλήματος είναι ότι τον Iούλιο απώλεσαν τη ρύθμιση 780 οφειλέτες, «προσθέτοντας» 59,8 εκατ. ευρώ στο... όρος των οφειλών. Mόνο 16.084 (7,6%) από τους 211. 451 οφειλέτες έχουν μπει σε «ρύθμιση». Tου ΔHMHTPH MAΛTH

  • Οι τζιχαντιστές είχαν προειδοποιήσει και ζητούσαν λύτρα για τον αμερικανό δημοσιογράφο Βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Στοπ καρέ από το βίντεο που απεικονίζει τη δολοφονία του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από το Ισλαμικό Κράτος Μετά τον αποτρόπαιο αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και το φρικιαστικό βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου, αποκαλύπτεται πως υπήρξε προειδοποίηση προς την οικογένειά του, αλλά και αίτημα για λύτρα από τους απαγωγείς του, από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε καθόλου μέχρι ώρας τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης.
  • ΗΠΑ: Δίκαιη και ανεξάρτητη έρευνα υπόσχεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον του Μιζούρι Δεν διστάζει να σηκώσει όπλο ο αμερικανός αστυνομικός σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Μ. Μπράουν. AARON P. BERNSTEIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP Δώδεκα μέρες και νύχτες εκατοντάδες διαδηλωτές βρίσκονται στους δρόμους του Φέργκιουσον στο Μιζούρι, ζητώντας δικαιοσύνη και ποινική έρευνα σε ειδικό εισαγγελέα για τον μοιραίο πυροβολισμό από αστυνομικό του άοπλου μαύρου εφήβου Μάικλ Μπράουν. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο υπουργός Δικαιοσύνης μετέβη στην πόλη, όπου υποσχέθηκε μια δίκαιη και ανεξάρτητη έρευνα.
  • Mαύρη τρύπα 11 δισ., που κάθε μήνα μεγαλώνει Βουλιάζουν τα Ταμεία 211.451 οφειλέτες απειλούνται με κατασχέσεις * Aδυναμία πληρωμής ακόμη και των ρυθμίσεων EKTOΞEYΘHKAN κατά τη διάρκεια της κρίσης οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, φτάνοντας στο IKA τα 8,5 δισ. από 5,2 δισ. το 2009 και στον OAEE τα 9,1 δισ. από 3,5 δισ. ευρώ. H «τρύπα» στα έσοδα των Tαμείων, η οποία αγγίζει πλέον τα 11 δισ. και κάθε μήνα διευρύνεται, σκιαγραφεί μαύρο μέλλον για τις συντάξεις και τις άλλες παροχές. Eνδεικτικό του προβλήματος είναι ότι τον Iούλιο απώλεσαν τη ρύθμιση 780 οφειλέτες, «προσθέτοντας» 59,8 εκατ. ευρώ στο... όρος των οφειλών. Mόνο 16.084 (7,6%) από τους 211. 451 οφειλέτες έχουν μπει σε «ρύθμιση». Tου ΔHMHTPH MAΛTH
  • Ανησυχεί ο ΟΗΕ Κόλαση τη νύχτα η Γάζα Οκτώ νεκροί Παλαιστίνιοι MAHMUD HAMS / AFP Συνεχίσθηκαν μέχρι τα ξημερώματα οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας. Οκτώ Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, από τις αεροπορικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών. Η Χαμάς ανακοίνωσε πως τρεις στρατιωτικοί διοικητές της σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα χαράματα στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. «Τη βαθιά του ανησυχία» του για την επανάληψη των εχθροπραξιών εξέφρασε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
  • «Το ημερολόγιο της Άνννας Φρανκ» Από τον Οκτώβριο 2014 στο θέατρο Χυτήριο Από τη θεατρική σκηνή «Ανδρέας Βουτσινάς», «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», των Frances Goodrich and Albert Hackett.
  • ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΑΓΙΟΣ από το Θέατρο ΡΟΔΑ Την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη και ώρα 08.30' μμ, το Θέατρο ΡΟΔΑ ανεβάζει στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φθινοπωρινές Γιορτές στην ΠΟΛΗ», στο αίθριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου («Στρογγυλό», Στρατάρχου Παπάγου 23, στάση Μετρό Αγ. Δημήτριος), το έργο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΑΓΙΟΣ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Περετζή, με ελεύθερη είσοδο.
  • Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Δήμο Φούρνων Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου Φούρνοι «Εξόρμηση» Υγείας στα νησιά των Φούρνων θα πραγματοποιήσει η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.).
  • Περιφέρεια Αττικής: Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία Αλλαγή σκυτάλης Ρένα Δούρου Η Ρένα Δούρου διαδέχεται το Γιάννη Σγουρό.
  •  Ιράκ: Όπλα στους Κούρδους θα δώσουν Γερμανία και Ιταλία Για την αντιμετώπιση των ισλαμιστών Πεσμεργκά Κούρδοι του Β. Ιράκ πολεμούν τους τζιχαντιστές του ΙΚ. SAFIN HAMED / AFP Το Βερολίνο είναι έτοιμο να στείλει όπλα στο Ιράκ, ανακοινώνουν ο Υπουργός Εξωτερικών Φρανκ - Βάλτερ Σταϊνμάγερ και η υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σε παρόμοιες επιλογές εξοπλισμού των Κούρδων κινείται και η Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...