Η Ελλάδα, μετά την Ελβετία, ο δημοφιλέστερος χειμερινός προορισμός στην Ευρώπη

Μπορεί να μήν έχει πολύ κρύο, οι τουρίστες ωστόσο φαίνεται ότι ''ψηφίζουν'' Ελλάδα χειμώνα- καλοκαίρι Αυτό τουλάχιστον προκύπτει με βάση τα στοιχεία της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών
www.trivago.gr, η οποία διεξήγαγε έρευνα με βάση των κριτικών των χρηστών της και η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις τους.
Πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών βάση των κριτικών των χρηστών είναι η Ελβετία με ποσοστό δημοτικότητας 85,49 %, ενώ έκπληξη προκαλεί η δεύτερη θέση της Ελλάδας με ποσοστό δημοτικότητας 85,24%. Να σημειωθεί εδώ ότι τα αποτελέσματα βασίζονται στις κριτικές που έχουν γράψει οι χρήστες που έχουν επισκεφτεί τους προορισμούς σκι που διαθέτει η κάθε χώρα, ενώ όλοι οι προορισμοί διαθέτουν από 40 ξενοδοχεία και πάνω. Στην τρίτη θέση και μια θέση κάτω από την Ελλάδα είναι ο παραδοσιακά γνωστός χειμερινός προορισμός, Αυστρία , με 85,19% ενώ ακολουθεί η Γερμανία με 83,87%. Η Ιταλία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με ποσοστό 83,25% ενώ ακόμα πιο κάτω βρίσκεται η Φιλανδία με ποσοστό 82,34%.

 

Χιονοδρομικά Κέντρα

Χειμερινές αποδράσεις
Τα χιονοδρομικά κέντρα εδώ και χρόνια προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους.Το γεγονός ότι δίνουν απλόχερα την ευκαιρία να βρεθούν επισκέπτες κοντά στη φύση σε συνδυασμό με την ενασχόληση με χειμερινά αθλήματα,έλκυουν τις προτιμήσεις όλο και περισσότερο.Οι προδιαγραφές των χιονοδρομικών κέντρων όλο και βελτιώνονται καθώς και οι ανέσεις που παρέχονται όλο και πληθαίνουν.
Η μεγάλη προσέλευση που σημειώνονται πλέον σε αυτά,οφείλεται σε πολλές παραμέτρους που προσδίδουν συνεχώς πόντους στο βιογραφικό τους.Πολυάριθμες εργασίες συντήρησης,ορθό στήσιμο πίστας,συστήματα τεχνικής χιονόπτωσης,παρεμβάσεις για διευκόλυνση των αρχαρίων,μέσου και ανωτέρου επιπέδου χιονόδρομοι,ασφαλτοστρώσεις των γύρω δρόμων είναι μόνο μερικές από τις ενέργεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και υπάρχει συνέχεια.Μπορείτε να βρείτε κάποιο οικονομικό κατάλυμα για διαμονή κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο που θα διαλέξετε εδώ. Πολλά καταλύματα προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, κάτι που ίσως είναι προτιμότερο, όπως επίσης και δυνατότητες μεταφοράς από και προς τα χιονοδρομικά.»
Επίσης,οι δημοτικές επιχειρήσεις των χιονοδρομικών σε πολλές περιοχές προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους,για την οργάνωση,εκμετάλλευση και λειτουργία σχολών χιονοδρομίας στις εγκαταστάσεις τους αλλά και τη δυνατότητα διαμονής και εκδηλώσεων.phgh

Top five

Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Skiing and snowboarding in Vasilitsa
Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού Skiing and snowboarding in Parnassos
Χιονοδρομικό Κέντρο ΚαλαβρύτωνSkiing and snowboarding in Kalavryta
Χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλαν Skiing and snowboarding in Kaimaktsalan
Χιονοδρομικό κέντρο Τρια Πέντε Πηγάδια Skiing and snowboarding in Tria Pente Pigadia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...