Αλόνσο: Πέρασα δύσκολες μέρες Παραμένει στα πιτς ο πιλότος της McLaren

Ο Φ. Αλόνσο έδειξε να συμβιβάζεται με την απόφαση των γιατρών της FIA να του απαγορεύσουν τη συμμετοχή στο Grand Prix του Μπαχρέιν, ενώ παραδέχτηκε πως μετά το ατύχημα στη Μελβούρνη ταλαιπωρήθηκε.
Οι γιατροί της FIA ύψωσαν… απαγορευτικό στη συμμετοχή του Φερνάντο Αλόνσο στο Grand Prix του Μπαχρέιν, καθώς και ο ίδιος ομολόγησε πως μετά το ατύχημα που είχε στη Μελβούρνη πέρασε δύσκολες μέρες,
παρότι προσπάθησε να είναι διαθέσιμος για τον δεύτερο αγώνα της σεζόν.

«Είμαι απογοητευμένος. Εμείς οι πιλότοι αγαπάμε τη δράση κι όταν δεν τρέχουμε είναι άσχημο για μας. Μπορώ να τρέξω όταν πονάω, αλλά οι γιατροί είπαν πως θα υπήρχε ρίσκο να λάβω μέρος στον αγώνα. Προσπάθησα μέχρι την τελευταία στιγμή να τρέξω στο Μπαχρέιν. Όμως είναι αλήθεια πως πέρασα κάποιες δύσκολες μέρες μετά από ένα τέτοιο ατύχημα σαν αυτό της Μελβούρνης. Είχα κάποια ραγίσματα στα πλευρά. Με τη βοήθεια της ομάδας ήθελα να αγωνιστώ την Κυριακή, βλέποντας και πόσο καλή δουλειά έχει γίνει, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό. Καταλαβαίνω τη θέση των γιατρών της FIA και τώρα μέλημά μου είναι να βοηθήσω τον Στόφελ Βαντούρνε, που θα τρέξει στη θέση μου, να κάνει το καλύτερο δυνατό. Σε 8-9 μέρες θα υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και θα κριθεί αν μπορώ να τρέξω στην Κίνα στις 17 Απριλίου», τόνισε ο Ισπανός πιλότος της McLaren.
Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...