Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας» *Lady Gaga: «Ευχαριστώ Athens, σας αγαπώ, φιλάκια μωράκι»!

Η τραγουδίστρια εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας τυλιγμένη με την ελληνική σημαία - Πλήθος επωνύμων στο ΟΑΚΑ
Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga ενθουσίασε τους θαυμαστές της, που έσπευσαν να την απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.«Η Ελλάδα είναι η ωραιότερη χώρα στον κόσμο». Αυτή ήταν η φράση με την οποία η Lady Gaga καλωσόρισε το ελληνικό κοινό στην πολυαναμενόμενη συναυλία της «ArtRave: TheArtpopBallTour» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής.

Το ΟΑΚΑ μπορεί να μην γέμισε, όμως κανείς από τους περίπου 20.000 θαυμαστές της εκκεντρικής ντίβας δεν έφυγε δυσαρεστημένος από το σόου που διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Η Lady Gaga τα έδωσε όλα και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι σε κάθε της τραγούδι άλλαζε εμφάνιση και φυσικά περούκα. Η διάσημη ντίβα τραγούδησε παλιές και νέες της επιτυχίες και ξεσήκωσε το κοινό.

Το Oλυμπιακό Στάδιο κυριολεκτικά σείστηκε, όταν έπαιξε το κομμάτι της με τίτλο «BadRomance». Τη νύχτα φώτισαν οι πολύχρωμες ράβδοι που φωσφόριζαν στο σκοτάδι και κρατούσαν τα «τερατάκια» -όπως αποκαλεί η ποπ σταρ τους θαυμαστές της- στα χέρια τους, καθώς όλοι μέσα στο στάδιο χόρευαν ακολουθώντας τον ρυθμό.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη που η Lady Gaga εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα.«Αν η Ακρόπολη, ο Παρθενώνας και όλη αυτή η καταπληκτική αρχιτεκτονική σας μπορούν και επιβιώνουν, τότε κι εσείς μπορείτε να επιβιώσετε», είπε προς τους Ελληνες θαυμαστές της, οι οποίοι ακούγοντας αυτά τα λόγια την αποθέωσαν.

«Ελληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», πρόσθεσε και το κοινό ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα. Αμέσως μετά τύλιξε γύρω από το σώμα της μία μεγάλη ελληνική σημαία και τραγούδησε μία από τις μπαλάντες της παίζοντας πιάνο.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία «ArtRave: The Artpop Ball Tour», που είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι,  ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου λίγο μετά της 9 το βράδυ  και τραγούδησε για τα «τερατάκια» της, φορώντας τα εκκεντρικά σύνολά της, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να γεμίσει για την εκκεντρική σταρ, η Lady Gaga συγκίνησε όσους έσπευσαν να τη δουν όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της η τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:00, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Νικολέττα Ράλλη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Μάλιστα, στη συναυλία βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ από τους πρώτους θαυμαστές της τραγουδίστριας που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία ήταν και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η απαγωγή του οποίου  είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

H ντίβα της ποπ μουσικής αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, λίγο πριν τις 19:30 της Παρασκευής, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι (δείτε εδώ), ωστόσο, τα «τερατάκια» -όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της- βρίσκονταν έξω από τον συναυλιακό χώρο από νωρίς το απόγευμα.
Περισσότερα ΕΔΩ

Πολυπληθείς ουρές είχαν σχηματισθεί σε κάθε είσοδο του ΟΑΚΑ και θαυμαστές όλων των ηλικιών περίμεναν υπομονετικά πολλές ώρες μέχρι να περάσουν μέσα και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ η Τροχαία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος των οχημάτων στο ΟΑΚΑ, καθώς και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Τέλος, για όσους, δεν είχαν προλάβει να τυπώσουν την αγαπημένη τους σταρ σε μπλουζάκια, πάγκοι με τη Lady Gaga σε t-shirt και σε διάφορες εμφανίσεις της ήταν επίσης διαθέσιμοι.

Στις 18:45 το απόγευμα αναμένεται να καταφθάσει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενίζελος, η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό της σόου, το «Artpop Ball», στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Με τα δεύτερα πιο «ακριβά» εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα πιο χαμηλά εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38, 5 και φτάνουν μέχρι τα 82,5, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.
Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga, που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, και θα συνεχιστεί στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, στο Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης.
Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.
Η ξεχωριστή αυτή παράσταση, για άλλους «το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής», περιέχει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και πάρτυ - στοιχεία που ενσωματώνονται πάντοτε σε όλα τα σόου της διάσημης τραγουδίστριας.
Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ την παραμονή της συναυλίας της από τους τεχνικούς που την ακολουθούν σε όλη τη παγκόσμια περιοδεία της, θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga, έχοντας μαζί της 14 χορευτές και 5 μουσικούς, αλλάζοντας συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά.
Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Χοντρή Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ, το ύψος 21 μ, και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων.
Θα κρεμαστούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.
Η συναυλία θα αρχίσει στις 9, ενώ οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.
Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ως τις 24 Νοεμβρίου, κατά σειράν σε: Αμβέρσα, 'Αμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες, οι 2 είναι κιόλας sold out), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).
Πηγη

Δείτε τη σκηνή που θα εμφανιστεί η Lady Gaga

 

Οι απαιτήσεις της ντίβας, η αλλεργία της στα σταφύλια και… τα 50 μέτρα καλώδιο που ζήτησε

Προκλητική. Ιδιαίτερη. Αμφιλεγόμενη. Ιέρεια. Πριγκίπισσα. Μερικοί μόνο από τους τίτλους που κατά καιρούς έχουν αποδοθεί στο σύγχρονο μουσικό φαινόμενο της παγκόσμιας σκηνής στην ταλαντούχα Lady Gaga.

Η εκκεντρική μικροσκοπική καλλιτέχνιδα η οποία έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται στην κορυφή τα τελευταία χρόνια με πωλήσεις που συνεπάγονται άλμπουμ με άρωμα πλατίνας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, έρχεται για μία συναυλία στη χώρα μας σε λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν προκειμένου να υποδεχτούν την απόλυτη ντίβα η οποία έρχεται με διαθέσεις άγριες προκειμένου να ξεσηκώσει τους φανατικούς της θαυμαστές και να τους παρασύρει στα δικά της ξεχωριστά μονοπάτια μουσικής και τραγουδιών που γνώρισαν τεράστια επιτυχία παντού. Η Ελλάδα είναι ο επόμενός της στόχος μετά από μία σειρά πετυχημένων συναυλιών και για την ίδια ένας πολύ ιδιαίτερος σταθμός, καθώς έχει πει πως είναι μία από τις χώρες που θέλει να επισκέπτεται γιατί αγαπά τον πολιτισμό και την ιστορία της.



Η ταλαντούχα Lady Gaga καταφθάνει αύριο το μεσημέρι και είναι αποφασισμένη όχι μόνο να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τους θαυμαστές της πάνω στη σκηνή με ένα show φαντασμαγορικό που θα έχει τα πάντα από μουσική μέχρι… πασαρέλα, αλλά και να γλεντήσει τηρουμένων των χρόνων που είναι ιδιαίτερα πιεστικοί τη σύντομη διαμονή της στην Αθήνα.



Δεν έχει πρόγραμμα, ανάλογα πώς θα ξυπνήσει…

Η μικροσκοπική τραγουδίστρια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όταν έκανε τις πρώτες επαφές και συνεννοήσεις για την συναυλία στην Ελλάδα είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί σίγουρα την Ακρόπολη και να έχει τη δυνατότητα να κάνει μία βόλτα με σκάφος σε κάποια από τα αγαπημένα της νησιά μεταξύ των οποίων και η Μύκονος. Το πρόγραμμα αυτό όμως μάλλον δεν προβλέπεται να τηρηθεί επακριβώς γιατί οι χρόνοι απλά... δεν βγαίνουν. «Αν και η ίδια είναι εντελώς απρόβλεπτη, λειτουργεί πραγματικά χωρίς προγραμματισμό. Ας πούμε είναι ικανή να ξυπνήσει Πέμπτη πρωί και να θέλει να πάει στην Ακρόπολη, τόσο απλά», θα μας ενημερώσουν οι ιθύνοντες της διοργάνωσης.
 


Η αλλεργία στα σταφύλια και τα… 50 μέτρα καλώδιο που ζήτησε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Lady Gaga αναμένεται να μείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο έθεσε υπόψη των υπευθύνων κάποιες από τις επιθυμίες της… Έτσι, όπως αποκαλύπτει εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, LAVRIS LTD, μιλώντας στο protothema.gr, η μικροσκοπική ντίβα φέρεται να ζήτησε τα εξής:










Λευκές κουρτίνες παντού, σε όλο το χώρο που θα τη φιλοξενήσει. Λευκά δεκάδες τριαντάφυλλα παντού. Λευκούς καναπέδες. Μάλλον το λευκό είναι το χρώμα της και αυτό που της εξασφαλίζει ηρεμία και γαλήνη. Όσον αφορά στο μενού, η Lady Gaga ζήτησε αποκλειστικά μεσογειακό μενού, πολλά λαχανικά, καθόλου αλκοόλ, πολλά αναψυκτικά και έδωσε ρητή διαταγή να μην της αναφέρει κανείς τη λέξη… σταφύλια στα οποία είναι αλλεργική!

Και η λίστα με τις μικρές επιθυμίες της σύγχρονης ντίβας ολοκληρώνεται με το εξής αίτημα: Ζήτησε λοιπόν να υπάρχει καλώδιο 50 μέτρων στο τηλέφωνο για να μπορεί να μετακινείται όπου θέλει, internet παντού, ακόμη και στο μπάνιο.

Α, και μία ακόμη μικρή λεπτομέρεια: Απαίτησε να έχει στη διάθεσή της πάρα πολλά σνακς και… έναν καταψύκτη μέσα στο δωμάτιό της… Αυτά τα λίγα που ίσως για κάποιους να είναι και παράξενα αλλά για μία ντίβα μάλλον απαραίτητα.

Να σημειωθεί ότι οι πρώτες πρόβες θα γίνουν αργά το απόγευμα καθώς η ίδια θα μεταβεί αφού ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι της στο χώρο του ΟΑΚΑ για να δει λίγο μαζί με τους συνεργάτες της το στήσιμο, το οποίο είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να εντυπωσιάσει όσους παρακολουθήσουν τη συναυλία.
 



Κάντο όπως η Lady…

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το stage του ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί σε ένα απέραντο catwalk. Δεκάδες κοστούμια, αλλαγές επί σκηνής, φτερά, περούκες, χορευτές και ένα υπερθέαμα απολαυστικό. Το stage της συναυλίας είναι η «Fat Lady», ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Έχει 50 μέτρα μήκος, 31 μέτρα βάθος και 21 μέτρα ύψος, καλύπτοντας 2.000 τ.μ. Στο stage θα κρεμαστούν δύο γιγαντοοθόνες LED και επιπλέον 30 τόνοι μηχανημάτων για τα ειδικά εφέ.
Τη Lady Gaga συνοδεύουν στη σκηνή πέντε μουσικοί και 14 χορευτές. Μουσικά θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία αλλά θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα τραγούδια του νέου της άλμπουμ «Artpop», που δίνει και το όνομα στην περιοδεία της.

Να θυμίσουμε σε αυτούς που θα βρεθούν εκεί ότι η καλλιτέχνις συνηθίζει να έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό, οπότε κανείς δε θα πρέπει να εκπλαγεί αν ξεκινήσει παράλληλα με το show να βγάζει και φωτογραφίες selfie με θαυμαστές της. Στα πικάντικα και στα πηγαδάκια που ήδη έχουν στηθεί συζητείται ότι οι αλλαγές των κοστουμιών της μπορεί να γίνουν αποκαλυπτικές και είναι γνωστό πως η Lady Μοther Monster δεν διστάζει να βρεθεί μισόγυμνη στη σκηνή. Tη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ την Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη θα ανοίξει ο Άλεξ Καββαδίας.

Σε δύο μέρες η μεγαλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

H Lady Gaga έρχεται στην Αθήνα

H Lady Gaga έρχεται στην Αθήνα

Φτάνει το απόγευμα στο Ελ.Βενιζέλος - Τα εξωφρενικά κοστούμια, η σκηνή των 50 μέτρων, η κρουαζιέρα στα νησιά και οι πόζες στην Ακρόπολη

Μετά από τέσσερα χρόνια, η Στέφανι Τζόαν Αντζελίνα Τζερμανότα, γνωστή και ως Lady Gaga, επιστρέφει στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά όχι μόνο για να κοιμηθεί πολύ, να κάνει σεξ και να καπνίσει χόρτο, όπως ανενδοίαστα δήλωσε ότι έκανε στη χώρα μας σ’ ένα κατάμεστο από Φινλανδούς στάδιο, που χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι για τα κατορθώματά της στην Ελλάδα. Η Lady Gaga μαζί με τα εξωφρενικά κοστούμια της θα τραγουδήσει ενώπιον του ελληνικού κοινού σε μια συναυλία-υπερπαραγωγή, ενώ θα παρατείνει την παραμονή της στη χώρα μας για να κάνει τουρ στα νησιά και να ποζάρει δίπλα στις Καρυάτιδες.

Η Gaga φτάνει σήμερα το απόγευμα στις 18:45 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για το φαντασμαγορικό της σόου.



«Γεια σου, Ελλάδα! Ανυπομονώ να έρθω να σας συναντήσω στην Αθήνα! Σας περιμένω στη συναυλία μου "Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP ball" που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου», μας δηλώνει από την Αυστραλία για την πολυαναμενόμενη συναυλία της. «Θα φτάσει με το ιδιωτικό της τζετ μαζί με άλλα 150 άτομα που είναι οι συντελεστές της περιοδείας και τη συνοδεύουν στις 68 χώρες που θα επισκεφτεί συνολικά. Δεν ξέρουμε ακόμα πού θα μείνει γιατί το ξενοδοχείο της ζήτησε να το κλείσει η ίδια και όχι εμείς», εξηγούν από τη Lavris, την εταιρεία παραγωγής που τη φέρνει στην Ελλάδα.



Μπορεί η Gaga αυτή τη στιγμή να είναι στην Αυστραλία και να κάνει στάσεις στο Ντουμπάι, στο Τελ Αβίβ και την Κωνσταντινούπολη προτού φτάσει στην Αθήνα, όσο απασχολημένη κι αν είναι όμως δεν αφήνει τίποτα να γίνεται ανεξέλεγκτα στην περιοδεία της. Θέλει να είναι ενημερωμένη και να ελέγχει τα πάντα. «Πρέπει κάθε εβδομάδα να στέλνουμε όλη την αποδελτίωση, ό,τι μπορεί να κυκλοφορεί και να δημοσιεύεται στον ελληνικό Τύπο για εκείνη. Τα πάντα. Ολα μεταφρασμένα. Δεν μπορούμε να στείλουμε δελτίο Τύπου χωρίς να είμαστε ακριβείς στις εκφράσεις μας και να μην αναφέρουμε τον τίτλο της περιοδείας. Οι άνθρωποι έχουν πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές. Δεν μπορούμε καν να πούμε “Lady Gaga”, το όνομά της πρέπει να συνοδεύεται απ’ όλο τον τίτλο της περιοδείας: "Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball", 19 Σεπτεμβρίου, ΟΑΚΑ. Ούτε μπορούμε εμείς να μιλάμε γενικά για εκείνη, μόνο ό,τι μας επιτρέπουν να πούμε οι ίδιοι», μας εξηγεί η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Lavris. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που μέχρι σήμερα η Lady Gaga έχει πουλήσει 25.000.000 άλμπουμ και πάνω από 90.000.000 singles παγκοσμίως, με την αξία της να υπολογίζεται στα 220 εκατ. δολάρια. Ούτε το γεγονός ότι μόνο το 2012 έβγαλε πάνω από 80 εκατ. δολάρια, ενώ το 2014 με την εν λόγω περιοδεία, που θα γίνει σε 68 διαφορετικές χώρες, αναμένεται να κερδίσει πολύ περισσότερα. Ούτως ή άλλως, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε ό,τι αφορά τη Lady Gaga.





Οσα θα δούμε στη συναυλία της στην Αθήνα

Βασικά, κοστούμια. Πολλά, πολύχρωμα, υπερβολικά, art, pop κοστούμια, τα οποία θα συνοδεύουν αντίστοιχες εξωφρενικές περούκες. Η Lady Gaga θα κάνει συνολικά 14 διαφορετικές εμφανίσεις: «Χρειαζόμαστε φαντασία για να επιβιώσουμε γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολη», δηλώνει η ίδια για τα εξωπραγματικά της κοστούμια. Το σόου θα είναι εντυπωσιακό και πολύπλοκο, με διαφορετικούς φωτισμούς και σκηνικά εφέ. Θα μοιάζει με ένα λαμπερό πρωτόγνωρο ποπ πάρτυ.
Η ίδια σε κάθε εμφάνισή της στη σκηνή θα συνοδεύεται από 14 χορευτές και 5 μουσικούς, ενώ απαιτήθηκαν άλλα 1.500 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό και 21.346 ώρες εργασίας από τεχνικούς, στυλίστες, μηχανικούς, μουσικούς και χορογράφους για να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα που θα δείτε στο ΟΑΚΑ. Οσο για την περίφημη σκηνή για την οποία έγινε ολόκληρο θέμα στην Ελλάδα, από τη Lavris εξηγούν: «Η σκηνή που περιμέναμε είχε κάποιους διαδρόμους, μερικοί από τους οποίους ήταν διάφανοι για να μπορεί το κοινό να τη βλέπει από κάτω και προεκτείνονταν μέχρι την αρένα για να βρίσκεται πιο κοντά στον κόσμο. Τελικά πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μην τοποθετούν αυτή τη σκηνή με τους διαδρόμους στα ανοιχτά στάδια. Εμείς δεν θα τη δούμε, το ίδιο και η Κωνσταντινούπολη και το Τελ Αβίβ, όπου είναι η στάση της περιοδείας της πριν από εμάς, αφού πρόκειται για ανοιχτά στάδια και στις τρεις πόλεις. Σε εμάς η σκηνή που θα έρθει ονομάζεται “Fat Lady” (Χοντρή Κυρία) και είναι μία από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν παγκοσμίως, με μήκος 50 μέτρα. Ερχεται από τη Γερμανία, τη μεταφέρουν 14 νταλίκες και στήνεται επί 6 ολόκληρες ημέρες από 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό. Το σόου και τα κοστούμια εννοείται ότι θα είναι ακριβώς τα ίδια με τις υπόλοιπες χώρες».



Οι προσδοκίες από το ελληνικό κοινό

Το 2010, όταν η 24χρονη τότε Gaga είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά τη χώρα μας για να κάνει τις περίφημες διακοπές της στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και την Ελούντα, δεν ήταν καν σίγουρη αν θα την αναγνώριζαν οι Ελληνες. «Οταν πήγα στην Ελλάδα για διακοπές, επειδή δεν έχω τραγουδήσει ποτέ εκεί, δεν ήξερα καν αν θα με γνώριζε ο κόσμος. Ομως, τα “μικρά τέρατα” υπήρχαν κι εκεί. Οπου και να πήγαινα, για φαγητό ή για μπάνιο, με ακολουθούσαν. Σκέφτηκα τελικά ότι δεν μπορώ να τους αποφύγω, αλλά ούτε και το θέλω», δηλώνει η ίδια για τις διακοπές της στην Ελλάδα. Και όταν αναφέρεται στα «μικρά τέρατα», μιλάει σαφώς για τους Ελληνες παπαράτσι. Σε όποιο νησί και να πήγαινε τους έβλεπε μπροστά της. Περπατούσε στα σοκάκια, πήγαινε για φαγητό, για μπάνιο, έβγαινε από σκάφος, έμπαινε σε ελικόπτερο - αυτοί εκεί.



Το μεγάλο ενδιαφέρον των ελληνικών μίντια την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν άγνωστη στους Ελληνες, κάτι που τελικά τη χαροποίησε πολύ. Γι’ αυτό λοιπόν μας δήλωσε ότι ανυπομονεί να φέρει στην Αθήνα το σόου της και να γνωρίσει από κοντά για πρώτη φορά το ελληνικό φαν κλαμπ της. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως το ελληνικό κοινό ανταποκρίνεται θερμά. «Τα Golden Standing εισιτήρια, κόστους 105 ευρώ, για θέσεις ακριβώς δίπλα στη σκηνή μόλις εξαντλήθηκαν. Το περίεργο είναι ότι πρώτα φεύγουν τα πιο ακριβά εισιτήρια, όπως τα Golden Standing και τα VIP, κόστους 115 ευρώ, που είχαν από την αρχή τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ και τα VIP κοντεύουν να εξαντληθούν. Το ΟΑΚΑ μαζί με τους όρθιους στην αρένα χωράει περίπου 100.000 άτομα. Sold out δεν νομίζουμε ότι μπορεί να γίνει ποτέ - ούτε στη Μαντόνα έγινε που είχε πουλήσει 70.000 εισιτήρια. Πάντως η πώληση πάει πάρα πολύ καλά και το ελληνικό κοινό ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Lady Gaga», δηλώνουν από τη Lavris. Η Αμερικανίδα ποπ σταρ είναι δηλωμένη λάτρης των ελληνικών νησιών. «Πέρασα μια πολύ ωραία εβδομάδα στις διακοπές μου στην Ελλάδα. Χαλάρωσα πολύ κι έτσι μπόρεσα να γράψω και πολλή μουσική», έχει δηλώσει η ίδια, γεγονός που επιβεβαιώνεται, αφού θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο παραμονής εδώ σε σχέση με την εμφάνισή της στις υπόλοιπες χώρες της περιοδείας.



Η Lady Gaga εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί και άλλα νησιά τις λίγες μέρες που θα βρίσκεται στη χώρα μας. Η παραγωγή της Lavris αναφέρει: «Μας ζήτησε ένα σκάφος για δύο ημέρες, για να μπορέσει να κάνει μια μίνι κρουαζιέρα και να χαλαρώσει λίγο από την περιοδεία. Το πρόγραμμα σχετικά με τα νησιά που θα επισκεφτεί δεν έχει βγει ακόμα». Εκτός όμως από τα νησιά, η Lady Gaga φαίνεται να είναι ενημερωμένη και για την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Παρά το βαρύ πρόγραμμα της περιοδείας, συμπεριέλαβε περιήγηση και ιδιωτική ξενάγηση στην Ακρόπολη, ενώ ζήτησε από την παραγωγή να κανονίσει και μια φωτογράφησή της στον πιο σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας.
Οσο για το αν οι διοργανωτές θα καταφέρουν να πάρουν άδεια για να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη -φορώντας γύρευε τι-, εκείνοι απαντούν: «Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος άδεια. Και η Μπιγιονσέ είχε ζητήσει να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη και της το αρνήθηκαν. Δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρουμε για τη Lady Gaga. Την ξενάγηση την κανονίσαμε όμως αφού δεν είχε την απαίτηση να μη βρίσκεται άλλος κόσμος όταν θα πάει εκεί. Θα τηρηθούν βέβαια τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας», εξηγούν οι διοργανωτές, οι οποίοι διέψευσαν τις φήμες ότι ζήτησε να πάει και στο Ηρώδειο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...