Ντάισελμπλουμ: Οι όροι για νέο πρόγραμμα θα είναι πιο σκληροί

Συγκρατημένος όπως πάντα στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Eurogroup. "Νέο πρόγραμμα στήριξης, μόνο μετά το δημοψήφισμα"
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι είναι πολύ αργά για να υπάρξει παράταση του ελληνικού προγράμματος το οποίο εκπνέει σήμερα.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με τον Ντάισελμπλουμ,
οι θεσμοί θα εξετάσουν το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης μόνο αφού διεξαχθεί το δημοψήφισμα. Ακόμη, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ότι θα σταλεί νέα επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup την Τετάρτη.
Ο πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης διεμήνυσε ότι οι όροι που θα προβλέπει το ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα μπορεί να είναι πιο σκληροί. Η πολιτική στάση της ελληνικής κυβέρνησης δεν μοιάζει να έχει αλλάξει, είπε ακόμη ο Ντάισελμπλουμ.
Εξάλλου, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Ντάισελμπλουμ, το Eurogroup θα πραγματοποιήσει νέα τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη το πρωί για να συζητήσει σχετικά με τις νέες ελληνικές προτάσεις.
"Άλλη μια τηλεδιάσκεψη (θα διεξαχθεί) την Τετάρτη το πρωί μετά την ανακοίνωση της νέας επιστολής της ελληνικής κυβέρνησης", έγραψε ο εκπρόσωπος στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...