Καθάρισε ο Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Πανιώνιο Βιντεο.

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ πέτυχε την τρίτη του νίκη στα πλέι οφ της Super League, που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής επιθετικός πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο στην Τούμπα, βάζοντας την υπογραφή του στην... επαγγελματική επικράτηση της ομάδας του επί του «ιστορικού», για την 4η αγωνιστική.



Στο 14' ο Τσίμιροτ έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την κατάκτηση του «τριπόντου».

Στο 25' ωστόσο και πάλι ο διεθνής στράικερ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Μακ από τα αριστερά και σουτ του Σλοβάκου που απέκρουσε ασθενώς ο Παπαδόπουλος, πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ.
..
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0

Γκολ: 14', 25' Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς (64' Χατζηισαΐας), Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιτορ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (72' Κοροβέσης), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης (82' Βλάχος), Αργυρόπουλος, Σιώπης (67' Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας (80' Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...