ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-1 Τελικό.

 Εκείνο το 3-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο την περασμένη Δευτέρα... πού είναι; Η ΑΕΚ το είχε ρουφήξει, η ΑΕΚ το έκανε χθες εμετό, με μια δική της τριάρα στον Παναθηναϊκό.

Περίεργο. Μια ομάδα να χάνει 3-0 και ύστερα από τρεις μόνον ημέρες να κερδίζει 3-1 την ίδια ομάδα από την οποία είχε ηττηθεί με το βαρύ 3-0. Καθόλου περίεργο,
όταν πρόκειται για ελληνικές ομάδες. Που πρώτα απ' όλα τις χαρακτηρίζει η αστάθεια. Που βγαίνουν στο γήπεδο και όπως... «κάτσουν». Που η απόδοσή τους περισσότερο εξαρτάται από την αγωνιστική ασυνέπεια του αντιπάλου, παρά από τη δική τους αξιοπιστία.


Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιος Στραματσόνι; Ξεχνάς ποιος είναι ο προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ; Ο βοηθός προπονητή της ομάδας κάτω των 20 της ΑΕΚ. Ποιος Σύλβα. Και χωρίς... Μπακασέτα η ΑΕΚ πήρε κύπελλο και απειλεί την πρωτιά στα play-off.Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Με αριθμητικό μειονέκτημα αγωνίζεται το «τριφύλλι» στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 45+2' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βιγιαφάνες.


ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-1

Γκολ:
5' Γιόχανσον (ΑΕΚ), 40', 69' Mπαρμπόσα (ΑΕΚ), 58' Λέτο (ΠΑΟ)

Κίτρινες:
Mπεργκ (ΠΑΟ)

Κόκκινες:
45+2' Βιγιαφάνιες (ΠΑΟ)

Δοκάρια:
45' Κολοβέτσιος (ΑΕΚ)

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας):
Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Αραβίδης, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι):
Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής (41' Λέτο), Ζέκα, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 22:15
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...