Στην Κω βρίσκεται η θαλαμηγός Eclipse που ανήκει στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στην Κω βρίσκεται η θαλαμηγός Eclipse που ανήκει στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο νησί βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γιοτ του κόσμου ο οποίος φιλοξενεί κάποιους φίλους του.
..Το Eclipse είναι μια θαλαμηγός που κατασκευάστηκε  πριν από τρία χρόνια, φθάνει σε μήκος τα 170 μέτρα και διαθέτει δυο ελικοδρόμια, πισίνες, εκτοξευτήρες πυραύλων, μικρά υποβρύχια, αλεξίσφαιρα τζάμια, αλλά και ασπίδες τεχνολογίας laser για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το σύστημα αυτό καθιστά  αδύνατη τη λήψη φωτογραφιών πάνω στο σκάφος, από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, καθώς υπάρχουν αισθητήρες που εμποδίζουν την καταγραφή  της εικόνας..
Για να είναι έτοιμο το πλωτό φρούριο  του Αμπράμοβιτς εργάστηκαν περίπου 150 μηχανικοί. Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος επιχειρηματίας πλήρωσε περίπου 1 δισ. δολάρια για αυτό το project. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο ένα νέο μεγαλύτερο γιοτ. Έχει ήδη σχεδιαστεί από την εταιρία Berkeley March, είναι μήκους 200 μέτρων και αξίας ενός στρογγυλού δισεκατομμυρίου δολαρίων.






Περισσότερα ΕΔΩ


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...